Kracht & Vlugheid blijft bestaan

EERBEEK - Gymnastiekvereniging Kracht & Vlugheid Eerbeek deed eerder een noodoproep voor het werven van nieuwe bestuursleden en met succes! Het bestuur is erg blij te kunnen vermelden, dat de gymnastiekvereniging zal kunnen blijven bestaan. Met een nieuwe penningmeester en secretaris kan de vereniging blijven draaien. Echter de vereniging is nog altijd opzoek naar een enthousiast voorzitter, dus bent u of kent u iemand die geschikt is voor deze functie? Mail dan naar bestuur@krachtenvlugheid.eu

Jonge Ouder Café

Brummen – Dinsdag 19 februari is er weer een Jonge Ouder Café in Bibliotheek Brummen, een samenwerking tussen SWB, Vérian Consultatiebureau en Boekstart. Iedere derde dinsdag van de maand van 10.00 tot 11.00 uur kunnen ouders, grootouders en verzorgers van kindjes van 0 tot 4 jaar elkaar ontmoeten en ervaringen samen delen. Geïnteresseerden kunnen gewoon binnen lopen. Aanmelden is niet nodig en toegang is gratis.

Oud papier Eerbeek

EERBEEK- Komende zaterdag wordt er t.b.v. muziekonderwijs in Eerbeek papier opgehaald door muziekvereniging Eendracht in de wijken De Lombok en de Noorderenk ( 3e zaterdag). De containers dienen voor 08:30 uur klaar te staan met de handvatten richting de weg en met het papier in (!) de container.