Aanrijding

Op woensdag 9 januari omstreeks 17:05 vond er een aanrijding plaats op de IJsselgouw/N345 te Brummen een aanrijding tussen drie personenauto's plaats. Er waren geen gewonden. Twee auto's waren dusdanig beschadigd dat deze afgesleept moesten worden.

Mishandeling

Op donderdag 10 januari tussen 20:40 en 20:45 heeft op de Willem de Merodelaan te Eerbeek een mishandeling plaats gevonden. Er is een aangifte opgenomen en de politie heeft de zaak in onderzoek.

Poging Inbraak woning

Op zaterdag 12 januari 13:15 en zondag 13 januari te 9:00 is er een poging tot inbraak gepleegd in een woning aan het Bret te Brummen. Door goed hang en sluitwerk is men niet binnen geweest maar zaten er braaksporen op een raam.

Woninginbraak

Tussen zaterdag 12 januari 13:15 uur en zondag 13 januari 9:00 uur, is er ingebroken in een woning aan de Kruisenkstraat te Brummen. Dit betrof een vrijstaande woning waarbij een raam is geforceerd. Woning is doorzocht.

Mocht u getuige zijn geweest van bovenstaande incidenten of u kunt mee helpen bij het opsporen van de daders bel dan de politie.