Afbeelding

Al 50 jaar lekker in je haar

Zakennieuws

BRUMMEN - AMI Kappers staat al ruim 50 jaar voor vakmanschap in een prettige omgeving. Ze hebben meer dan 100 salons door heel Nederland en hebben hun eigen AMI Academy. Hier worden de haarstylisten getraind. Op deze manier blijven zij op de hoogte van de laatste trends en knip- en kleurtechnieken en zit jij bij AMI altijd lekker in je haar. 

AMI Kappers is zich ervan bewust dat een beter milieu bij onszelf begint, daarom maken zij duurzame keuzes. Ze werken met IVY Hair Care, hun eigen 100% vegan styling- en haarverzorgingslijn. Een duurzaam haarmerk van Nederlandse bodem én het allereerste haarmerk met statiegeld op de lege verpakkingen. De producten van IVY zijn ontwikkeld in samenwerking met de haarstylisten van AMI, want zij weten als geen ander met welke haarproducten je de beste resultaten behaalt. 

Alle salons maken gebruik van duurzame energie en gaan slim om met water. Ze werken met waterbesparende douchekoppen, waarmee per wasbeurt tot wel 50% water bespaard wordt. De inrichting van de salons is ook duurzaam uitgekozen. Zo zijn bijvoorbeeld alle bouwmaterialen duurzaam; ESF gekeurd hout en alle apparatuur in de salon is voorzien van energie label A.

In de AMI salon krijg je eerlijk en goed advies. Ze luisteren goed naar jouw wensen en mixen dit met vakkennis. Elk mens is uniek en je kapsel en haarkleur is dan ook heel persoonlijk. Zomaar een kleurtje in je haar? Doet AMI niet aan. Er wordt eerst goed gekeken naar je huidtint, gezichtsvorm en persoonlijke kenmerken en bepalen, samen met jou, welke coupe het beste bij je past. Dus stap eens binnen en laat je inspireren! Met of zonder afspraak. Je bent altijd welkom bij team AMI Kappers Brummen.

!
Afbeelding
Shantykoor “De IJsselboei’ treedt op Algemeen 2 dec, 16:28
Afbeelding
OMNIA Massage Brummen Zakennieuws 2 dec, 16:19
Afbeelding
Weerstand tegen komst benzinestation Algemeen 2 dec, 16:00
Afbeelding
Apeldoorn wil camping “De Marshoeve” kopen Algemeen 2 dec, 14:52
Afbeelding
Nieuwe locatie voor kegelclubs Algemeen 2 dec, 14:33
Afbeelding
BrummenEnergie geeft lokale energietransitie handen en voeten Algemeen 2 dec, 14:18
Afbeelding
Aanhangwagen afval in één ochtend Algemeen 2 dec, 14:15
Afbeelding
Drieling katerkittens Algemeen 2 dec, 13:30
Afbeelding
Slagschip Doonweg Columns 2 dec, 13:23
Afbeelding
48 woningen voor Oekraïners en spoedzoekers Algemeen 1 dec, 19:09
Afbeelding
Kunst door de brievenbus Algemeen 1 dec, 09:55
Afbeelding
Dorpsraad Eerbeek-Hall organiseert weer een inloop-spreekuur Algemeen 30 nov, 16:14
Afbeelding
Vlag tegen Huiselijk Geweld Algemeen 30 nov, 16:05
Afbeelding
Succesvol jubileumjaar Kunstkring Algemeen 30 nov, 16:03