Logo brummensnieuws.nl

Juwelier Gerritsen gaat stoppen!

  Zakennieuws

VELP - Gerard van Milligen (66), eigenaar van Juwelier Gerritsen te Velp, gaat met pensioen. Na ruim 50 jaar is het genoeg aldus Van Milligen. ‘Met pijn in mijn hart neem ik afscheid van mijn winkel’.

In 1972 begon Van Milligen bij juwelier Fabery de Jonge in Apeldoorn. In 1986 belandde Van Milligen in Velp bij juwelier Gerritsen waar hij met veel plezier werkte. In 2002 nam Van Milligen de zaak in Velp over waar mooie jaren mochten volgen.

Samen met Yvon en Karin, medewerkers van juwelier Gerritsen en zijn vrouw Henny, heeft Van Milligen jaren lang met passie en liefde de zaak gerund.

Er kwamen jaren met hoogtepunten maar ook met dieptepunten zoals een overval en oplichtingen. De criminaliteit wordt helaas erger. Toch hebben ze het enorm naar hun zin gehad in Velp.

Het pand aan de Emmastraat 41 te Velp heeft nog geen nieuwe bestemming gekregen. Voor jonge ondernemers zijn het moeilijke tijden om nu een zaak te starten aldus Van Milligen.

Op de gehele voorraad ontvangt u nu 20% korting. Voor reparaties aan uw sieraden staan ze nog altijd voor u klaar tot het eind van dit jaar. Ook kunt u nog steeds terecht, in opdracht, voor het maken van exclusieve sieraden.

Gerard van Milligen

Meer berichten
 


Week 25

De oplossing voor week 25 is: TRANSPARANT 26 - 46 - 14 - 52 - 67 - 19 - 54 - 38 - 40 - 49 -10

De oplossing voor week 25: