Afbeelding

Bakkerij de Winkel terug naar het Marktplein

Zakennieuws

BRUMMEN - Op zaterdag 29 januari openen Erno de Winkel en Sander de Rooij de deuren van hun splinternieuwe bakkerij aan het Marktplein in Brummen. Na de brand in 2019 werden klanten de afgelopen twee jaar geholpen vanuit hun tijdelijke vestiging in de Ambachtstraat. “Het is heel fijn dat we weer vooruit kunnen kijken. De brand en de nasleep ervan is ons niet in de koude kleren gaan zitten, maar nu kunnen we weer bouwen.” In 2017 startte De Winkel in Brummen. Twee jaar later ging de droom van bakker Erno letterlijk in rook op. “Het heeft even tijd gekost om alles wat er gebeurd is een plek te geven. Gelukkig konden we vanaf april 2020 door in een tijdelijk pand. We hebben geïnvesteerd in twee nieuwe ovens, waardoor de kwaliteit van onze broden nog beter is dan voorheen. Ik denk dat klanten dat geproefd hebben, want we hebben het sindsdien drukker dan ooit.”

Het ambachtelijke karakter van Bakkerij de Winkel zal in het nieuwe pand aan het Marktplein duidelijk zichtbaar zijn. Door een metalen wand met glas kijkt de klant door de winkel heen de bakkerij in, waar bakker Erno met zijn team dagelijks verse broden, taartjes en andere lekkernijen maakt. De winkel zelf krijgt een rustige, neutrale inrichting, in wit, grijs en zwart tinten. Moderne en hip, maar tegelijkertijd een ambachtelijke uitstraling. De opening van het nieuwe pand wordt op zaterdag 29 januari om 11.00 uur officieel verricht door de burgemeester. Natuurlijk wordt het pand ook feestelijk aangekleed voor de openingsdag, maar het allerbelangrijkste voor Erno is dat hij zijn klanten weer kan ontvangen op de vertrouwde locatie in het hart van Brummen. “Met ons prachtige nieuw pand hoop ik dat we wat er is geweest achter ons kunnen laten en weer vol positiviteit naar de toekomst kunnen kijken.” 

De opening van het nieuwe pand viert De Winkel vooral door zijn klanten in de watten te leggen. En dus is er voor de eerste 200 klanten een goed gevulde goodiebag, is er tijdens het openingsweekend voor elke klant iets lekkers en zijn er de hele maand februari speciale openingsacties. 

!
Afbeelding
Expositie autokunst Hans Baakman bij Gallery Aaldering Algemeen 23 sep, 09:39
Afbeelding
Kunsttentoonstelling ‘een dunne lijn’ geopend Algemeen 23 sep, 09:00
Afbeelding
Nieuwe clubkampioenen IJsselruiters Algemeen 23 sep, 09:00
Afbeelding
Hoera, mijn pensioen wordt verhoogd of ……..? Ingezonden 23 sep, 09:00
Afbeelding
Dorpen weer een stukje schoner Algemeen 23 sep, 09:00
Afbeelding
Winkel en appartementen op plek Blokker Algemeen 23 sep, 09:00
Afbeelding
Het dak gaat van het marktplein af! Algemeen 23 sep, 09:00
Afbeelding
Sassette zoekt baasje Algemeen 23 sep, 09:00
Afbeelding
Eerste werkbezoek college: Circulus Algemeen 23 sep, 09:00
Afbeelding
Chroomverdacht Columns 23 sep, 09:00
Afbeelding
Bezwaar uit Loenen tegen inhaalverbod Kanaalweg Algemeen 23 sep, 09:00
Afbeelding
Provincie stelt ontwerp bestemmingsplan vast Algemeen 23 sep, 09:00
Afbeelding
Zaterdag 8 Oktober: De Bewust Gezond Markt Algemeen 23 sep, 09:00
Afbeelding
Eerste werkbezoek college: Circulus Algemeen 23 sep, 09:00