Logo brummensnieuws.nl
Het gezicht van In de Fleur, Karin Ploegh. Foto: In de Fleur
Het gezicht van In de Fleur, Karin Ploegh. Foto: In de Fleur

In de Fleur therapie & Coaching in Brummen

  Zakennieuws

BRUMMEN - In de Fleur is sinds 1 oktober in Brummen gevestigd. Karin Ploegh biedt in haar praktijk kinder- en Jeugdtherapie, ouderbegeleiding en coaching voor volwassenen. Zij biedt haar cliënten zorg op maat, bekijkt wat voor hen op dat moment van toepassing is en werkt dus niet volgens vaste protocollen. Ieder mens is immers anders en ieder verdient een persoonlijke aanpak. Samen met hen komt ze bij wat voor hen werkt en helpt.

Bij de praktijk In de Fleur is plek voor kinderen, jongeren en ouders met vragen op het gebied van gedrag, opgroeien, opvoeden en ontwikkelen. En voor volwassenen met vragen op het gebied van zelfwaardering, relaties, stress of belemmerende patronen, gewoontes en/of overtuigingen. “Als je goed kijkt en voelt, vind je in je eigen voedingsbodem precies wat jij nodig hebt om tot bloei te komen, alles is er al,” aldus Ploegh. “En soms moet je even snoeien om te komen waar we willen zijn.” Bij kinderen werkt zij vooral spelenderwijs om zo te achterhalen wat eventuele problemen zou kunnen veroorzaken. Volwassenen kunnen dit vaak zelf wel onder woorden brengen en soms is het nodig om daar op een andere manier verder op in te gaan. En zo de oorzaak van klachten/problemen te herleiden.

De jeugd kan via een doorverwijzing van de huisarts, gemeente of andere instanties bij haar terecht. Dat wordt dan ook vergoed, wanneer de contracten van In de Fleur met de gemeenten rond zijn. Volwassenen kunnen zich zonder verwijzing aanmelden, voor hen geldt geen vergoeding. Er is op dit moment geen wachtlijst voor behandeling.

Kijk op indefleur.nl voor meer informatie over therapie en coaching. De praktijk vindt u aan het Marktplein 5 in Brummen.

Meer berichten
 


Week 45

In week 45 was er geen puzzle De oplossing voor week 45: