Logo brummensnieuws.nl
<table border="1" cellpadding="0" cellspacing="0" width="647"><tbody><tr><td valign="top" width="100%"><p>Een kinderstoeltje voorzien van nieuwe zitting. Theo doet dit graag. Eigen foto.</p></td></tr></tbody></table>

Een kinderstoeltje voorzien van nieuwe zitting. Theo doet dit graag. Eigen foto.

Kruijer Meubelstoffering voor al uw zitmeubels

  Zakennieuws

EERBEEK - Kruijer Meubelstoffering uit Eerbeek stoffeert al uw zitmeubelen vakkundig naar wens. U kunt bij hen terecht voor vrijblijvend advies en een gratis all-in offerte vooraf. Daarbij kijken zij ook naar de binnenkant en repareren indien nodig. Theo Kruijer heeft jarenlange ervaring opgedaan in het vak en werkte o.a. met Leolux, Rolfbenzz en Artifor. Sinds 1 augustus is hij gevestigd aan het Oranje Nassauplein 24 in Eerbeek.

Theo Kruijer is altijd werkzaam geweest als stoffeerder en is nu sinds een aantal jaren woonachtig in Eerbeek. Samen met zijn zoon is hij nu voor zichzelf begonnen. Hij doet zijn werk met passie en komt de meubels graag bij u ophalen en terugbrengen. U heeft keuze uit stoffen bekleding of leer. Deze kunnen via stalen worden uitgekozen bij u zelf thuis. Zo weet u direct of het bij de rest van de kleuren past. Daarnaast krijgt u uiteraard advies over het onderhoud van de stoffen en dergelijke. Bovendien beperken zij zich niet tot meubelen in huis, maar ook de kussens in uw caravan of bijvoorbeeld boot.Zij starten met een aanbieding met kortingen tot wel 40% op alle vullingen om uw zitcomfort te verbeteren.
Wilt u meer weten? Neemt u dan telefonisch contact op via 06 47710925 voor een afspraak.

Meer berichten
 


Week 39

In week 39 was er geen puzzle De oplossing voor week 45: