Logo brummensnieuws.nl
<p><strong>Hilda Severs. Eigen foto.</strong></p>

Hilda Severs. Eigen foto.

OMNIA massage brengt u weer in balans met uzelf

  Zakennieuws

BRUMMEN - Bewust worden van de oorzaak van je lichamelijke klachten, dat is een belangrijk punt bij OMNIA massage in Brummen. Eigenaresse Hilda Severs vertelt ons dat klachten namelijk zelden op zichzelf staan. Vaak spelen vastgezette spanningen een rol bij langdurige overbelasting en bij de verwerking van rouw of verlies, een burn-out rol bij onze fysieke klachten. Er ontstaat een disbalans als we onze emotionele ervaringen langdurig vasthouden. Dit uit zich op den duur in pijn en ongemak in het lichaam.

In haar eigen praktijk kan Hilda Severs haar hart volgen om mensen te begeleiden in verbinding met hun lichaam en geest te onderzoeken wat hun klachten hen vertellen. Zo kunnen zij in staat zijn zichzelf weer te helen door bewustwording. “Ik vind het geweldig om samen met u te onderzoeken hoe u vanuit uw klachten van bijvoorbeeld stress, pijn of verdriet, de balans weer kunt hervinden om weer u zelf te durven zijn om zo weer vanuit in uw eigen kracht te kunnen gaan staan.”

Op www.omniamassage.nl vindt u diverse behandelingen die u kunnen helpen uw klachten te boven te komen. Restklachten na Corona, zoals spierpijn, gewrichtspijn en vermoeidheid, kan zij met een massagebehandeling ondersteunen. U vindt OMNIA massage aan de Akkergeelster 73 in Brummen. Neemt u contact met haar op via de website of per mail, h.severs@omniamassage.nl.

Meer berichten
 


Week 39

In week 39 was er geen puzzle De oplossing voor week 45: