Logo brummensnieuws.nl

Oogonderzoek met DNEye® scanner

  Zakennieuws

BEEKBERGEN - Haarscherp zicht, overdag en ’s nachts? Kom dan op 1 oktober naar de Brillenkamer in Beekbergen en maak vrijblijvend kennis met de B.I.G. Vision techniek van Rodenstock.

Voor de winkel staat dan een speciale caravan opgesteld met daarin de Rodenstock DNEye® scanner. Deze DNEye® scanner maakt een soort digitale vingerafdruk van uw oog en meet uw oog op duizenden punten nauwkeurig. Het apparaat kijkt naar de bouw en lengte van uw oog. Alle kleine oogfouten worden zo in kaart gebracht. Daarbij is ook te zien of u in het donker een andere sterkte nodig heeft dan bij lichte omstandigheden. Al deze waarden kunnen met deze techniek in één bril verwerkt worden. 

Blijkt op 1 oktober dat u uw zicht kunt verbeteren met een paar nieuwe glazen, dan kunt u een vervolgafspraak maken voor de ‘normale’ oogmeting, zoals u die gewend bent en het advies er om heen. Komt het tot een nieuwe bril? Dan wordt de scan gecombineerd met de oogmeting en alles er om heen. Rodenstock maakt hiermee speciaal voor u de B.I.G. Vision brillenglazen, wat staat voor Biometrisch Intelligente Glazen. U heeft een echt stukje maatwerk op uw neus. Het resultaat? Meer contrast, kleur en detail, en dat zowel overdag als ’s nachts. Minder vermoeide ogen, meer comfort en betere gewenning.

Wilt u meer weten en ook een uniek en ook kosteloos dit oogonderzoek met de DNEye® scanner ervaren? Bel dan alvast voor een afspraak op 06-14666601 of ga naar www.debrillenkamer.nl en boek online uw afspraak op 1 oktober. U loot die dag mee voor een zonnebril op sterkte én wanneer u naar aanleiding van deze promotie-dag een complete bril met B.I.G. Vision glazen bestelt, krijgt u maar liefst 100 euro korting (deze actie geldt de hele maand oktober 2021). 

Past vrijdag 1 oktober u niet, geen probleem! De Brillenkamer beschikt namelijk zelf over deze apparatuur. Zo bent u altijd verzekerd van maatwerk.

Meer berichten
 


Week 39

In week 39 was er geen puzzle De oplossing voor week 45: