Logo brummensnieuws.nl
<p>Het begeleidend team. Foto: Fit&Fun Eerbeek</p>

Het begeleidend team. Foto: Fit&Fun Eerbeek

Fit&Fun Eerbeek ook weer open voor groepslessen

  Zakennieuws

EERBEEK – Fit&Fun Eerbeek is alweer ruim 10 jaar in Eerbeek gevestigd. De medewerkers van het sportcentrum zijn erg blij hun leden weer te mogen ontvangen. Of dat nu een individuele fitness training is of de groepslessen spinning of Club Yoga, u wordt altijd goed begeleid. Voor elke leeftijd is er wel iets van uw gading.

In een paginagrote advertentie in onze krant, heeft u kunnen lezen dat Fit&Fun Eerbeek een mooie actie heeft. De eerste maand gratis en 50% korting op het inschrijfgeld. Deze actie is in combinatie met hun onbeperkte top fit abonnement van 12 of 24 maanden. Zo kunt u 7 dagen per week sporten, op uw eigen niveau. Bent u herstellende na een blessure? Des te belangrijker is een goede begeleiding in het sporten. Zo werkt u aan een goed herstel. 

In het sportcentrum is klimaatbeheersing en dat is op dit moment uiteraard erg fijn als u komt sporten. 

Via de website kunt u contactgegevens achterlaten. Dan wordt u gebeld voor een afspraak en krijgt u een vrijblijvende club presentatie. Uw eigen behoefte wordt bepaald. Welke activiteit past het best bij u. Dan is er keuze uit verschillende abonnementen. Zij zien u graag aan de Veldkantweg 12 in Eerbeek of kijk op www.fit-fun.nl.

Meer berichten


Week 28

Deze week stond er geen puzzel in de krantDe oplossing voor week 45: