Logo brummensnieuws.nl

FietsPro Eerbeek bestaat 15 jaar

  Zakennieuws

EERBEEK – Bij fietsPRO in Eerbeek wordt allang niet meer alleen simpel een bandje plakken, maar ook voor de wat meer ingewikkelde E-bike’s en sportfietsen draaien zij hun hand niet om. Op 14 april bestaan zij 15 jaar en daar staan zij uiteraard even bij stil met diverse acties. De medewerkers zijn stuk voor stuk gepassioneerde fietsers met een enorme schat aan ervaring. Ze staan voor iedereen klaar, vriendelijk, persoonlijk en kundig op het gebied van fietsen.

De laatste jaren heeft de fietsbranche een ware gedaanteverwisseling ondergaan. Daarmee ook het type fietsen dat zij verkopen. Waren het in het begin stadsfietsen, mountainbikes en racefietsen. De stadsfietsen zijn bijna allemaal vervangen door de elektrische fiets. De E-bike is van oubollig naar hip en modern gegaan, bij de racefietsen en mountainbikes de velgremmen vervangen door schijfremmen en de wielen van mountainbikes veranderd van 26” naar 29”. Waren het eerder ouderen die een E-bike aanschafte, nu is dat ook de schoolgaande jeugd. Het uiterlijk van de fietsen is dan ook meegegaan met de tijd. 

Na hun verhuizing naar het huidige pand, is hun assortiment alleen maar uitgebreid. De haal- en brengservice zijn alom bekend. Er zijn diverse testfietsen zodat u de juiste keuze kunt maken voor uw nieuwe fiets. En die wordt dan uiteraard naar uw wensen afgesteld. 

Machiel, Trudy en Tess staan u graag te woord en voorzien u van goed advies over een eventuele aankoop. De fietsPRO werkplaatsmedewerkers dragen zorg voor een correcte reparatie van uw fiets en voorzien u graag van technische ondersteuning. Zie voor de jubileum acties de advertentie in deze en komende edities.

Meer berichten
 


Week 24

Deze week stond er geen puzzel in de krantDe oplossing voor week 45: