Logo brummensnieuws.nl
Esmee en Ivonne Beumkes bij een prachtig versierde kerstboom in Lisse, de delicatessenbank. Foto: Marion Verhaaf
Esmee en Ivonne Beumkes bij een prachtig versierde kerstboom in Lisse, de delicatessenbank. Foto: Marion Verhaaf

Uitbreiding Lisse de delicatessenbank in januari

  Zakennieuws

EERBEEK – Enigszins verrast is Esmee Beumkes wel, Lisse de delicatessenbank loopt sinds de opening al als een trein en dat in deze onzekere tijden. Ze is er heel erg trots op en vooral omdat er stappen zijn ondernomen om zelfs uit te breiden. Met ingang van half januari zal dit gerealiseerd zijn.

De uitbreiding zal gaan plaatsvinden naar de achterkant van het pand. Er komt een speelhoekje voor de kinderen die met papa of mama meekomen naar de winkel. Bovendien komt er een mindervalidentoilet en zo maakt Beumkes de zaak toegankelijk voor iedereen. Tevens vindt er een uitbreiding plaats voor het zitje voor de bekende high tea, het straalt straks nog meer gezelligheid en warmte uit. 

Kerstpakketten

Op dit moment is haar team nog enorm druk met de vele kerstpakketten, groot en klein. “Bijna allemaal besteld door Eerbeekse bedrijven die ons dit laten verzorgen, echt iets om als team enorm trots op te zijn!” aldus Beumkes. Het geeft haar en haar team enorm veel energie. 

Voor een lekker stuk kaas, worst, noten en chocolade bent u hier echt aan het juiste adres. Doet u daar een heerlijk likeurtje bij en dan is het helemaal af.

Beumkes hoopt zoals gezegd, dat de uitbreiding half januari klaar is. Maar ook nu bent u al van harte welkom in Lisse de delicatessenbank in Eerbeek. U vindt hen aan Stuijvenburchstraat 50 in Eerbeek.

Meer berichten
 


Week 24

Deze week stond er geen puzzel in de krantDe oplossing voor week 45: