Logo brummensnieuws.nl
Marek Palm in zijn prachtige zaak. Foto: Marion Verhaaf
Marek Palm in zijn prachtige zaak. Foto: Marion Verhaaf

Tegelpoint Eerbeek geopend

  Zakennieuws

EERBEEK – Marek Palm is al langer tijd werkzaam in de tegelbranche en is nu voor zichzelf begonnen met de winkel Tegelpoint in Eerbeek. Zijn doel is een open en laagdrempelige zaak waar mensen kwaliteit vinden voor een betaalbare prijs.

Hij verkoopt hier niet alleen maar badkamertegels, maar ook keramische vloeren voor uw gehele woning en voor buiten. Er is veel keus, van tegels met houtstructuur tot betonlook. Wie zijn zaak binnen komt ziet in 1 oogopslag wat van hun gading. Er is voor elk wat wils. Bovendien kan hij ook op bestelling werken, voor het geval u ergens anders een mooie tegel zag die u wilt hebben. Palm geeft u een persoonlijk en deskundig advies en tegen gunstige prijzen. Met u als klant bekijkt hij wat er nodig is en maakt hij een vrijblijvende offerte voor de tegels. Voor het leggen van de tegels raad Palm zijn klanten Werkspot aan, een website waarop u uw klus kunt aanbieden en waar de bedrijven op kunnen inschrijven. “Dit scheelt vaak vele euro’s en de bedrijven zijn allemaal geverifieerd!”

Loopt u eens binnen bij Tegelpoint aan de Stuijvenburchstraat 56 in Eerbeek en bekijk de prachtige showroom. Bij binnenkomst ligt er een mondkapje voor u klaar en ruimte is er volop om coronaproof rond te kijken. Hier doet u ideeën op voor al uw vloeren, sanitair voor uw badkamer, meubels, baden en douche.

Meer berichten
 


Week 24

Deze week stond er geen puzzel in de krantDe oplossing voor week 45: