Logo brummensnieuws.nl

Samenwerking Pelikaan Zutphen en Gastrobar ‘t Kromhout

  Zakennieuws

BRUMMEN - De gedwongen horecasluiting vanwege de coronamaatregelen, trof ook veel bedrijven in onze regio. Maar ze zorgden tevens voor enorme creativiteit. Zo ook bij Piet Verbeek van Proeflokaal & Gastrobar ‘t Kromhout in Brummen. Op hun veranda staat een aantal dagen per week een kraam, waar hun eigen producten worden verkocht maar sinds kort ook allerlei producten van de Pelikaan uit Zutphen.

 Zo laten zij zien dat zij dan wel de deuren van het restaurant moesten sluiten, maar zeker nog wel actief zijn. Het Take Away concept spreekt de mensen aan. “We komen zo in gesprek en leggen uit wat we nog wel kunnen doen. Zoals de verkoop van producten buiten in onze eigen kraam en natuurlijk ons Uit eten Thuis,” zegt Piet Verbeek.

Pelikaan Zutphen was erg enthousiast over hun werkzaamheden tijdens corona en draagt graag een steentje bij. Nu kunt u buiten dus ook terecht voor verschillende soorten verpakte koffie van 250gr tot 1kg. Maar ook diverse theesoorten die los maar ook in zakjes te koop zijn. Daarnaast zijn er espresso koffie boxen met verschillende artikelen en kado verpakkingen. Dat scheelt soms een tripje naar de stad als je het in je eigen dorp kunt kopen. “Het loopt ook heel goed,” zegt Verbeek. “Op de marktdagen die bij ons aan de overkant zijn, laten we onze brownies en cheesecakes proeven. En zo krijgen we veel leuke reacties op ons hele concept. En we zien dat als steunbetuiging voor onze medewerkers!”

Meer berichten
 


Week 24

Deze week stond er geen puzzel in de krantDe oplossing voor week 45: