Logo brummensnieuws.nl
V.l.n.r. Jubilarissen Roy Tazelaar, Hans Ruumpol en Johan Kuijt. Foto: Marion Verhaaf
V.l.n.r. Jubilarissen Roy Tazelaar, Hans Ruumpol en Johan Kuijt. Foto: Marion Verhaaf

Jubilarissen Ruumpol in het zonnetje

  Zakennieuws

BRUMMEN - In de huidige tijd is een jubileum op het werk een bijzondere gebeurtenis. Maar in Brummen kan dat met 3 jubilarissen tegelijk bij hetzelfde bedrijf. Hans Ruumpol begon in 1995 zijn eigen transportbedrijf en in dat zelfde jaar traden Johan Kuijt en Roy Tazelaar bij hem in dienst. Johan en Roy, mannen van het eerste uur, kregen daarom afgelopen zaterdag een grote bos bloemen overhandigd van Hans Ruumpol, die hen op deze manier wilde bedanken voor hun trouwe dienst gedurende deze 25 jaar.

 In 1995 is Hans Ruumpol begonnen met het transport van losgestorte goederen, gespecialiseerd in agrarische producten. In de beginjaren is veel transport gedaan naar Duitsland en Oostenrijk. Inmiddels rijden er 30 wagens met de naam Hans Ruumpol door heel Europa. Na enkele jaren is Roy op de planning gekomen en is het bedrijf uitgegroeid naar de huidige omvang. Het onderhoud van het wagenpark is volledig in eigen beheer.

Jonge mensen worden bij Hans Ruumpol opgeleid tot chauffeur of monteur.

Hans Ruumpol heeft intussen een grote klantenkring in binnen- en buitenland. Transport is al jaren goed vertegenwoordigd  in Brummen, Ruumpol is dankbaar daar deel van uit te kunnen maken.

De beste herinneringen heeft Johan aan een rit naar Monaco en voor Roy was dat een rit naar Algeciras in Spanje. Hans is trots op de inzet van Johan en Roy en is er van overtuigd met deze vakmensen nog fijne jaren te kunnen samenwerken.

Meer berichten
 


Week 24

Deze week stond er geen puzzel in de krantDe oplossing voor week 45: