Logo brummensnieuws.nl

Foodtruck Drive Thru bij Reuvershoeve

  Zakennieuws

BRUMMEN – Na de persconferentie van deze week is Wouter Westdijk van Reuvershoeve niet bij de pakken neer gaan zitten. Hij heeft samen met Antwan Berntssen van Catering Zutphen de handen ineen geslagen en zij hebben een bijzonder plan gesmeed. Een Foodtruck Drive Thru op het terrein bij Reuvershoeve en die begint al op 16 oktober en is dan elke donderdag tot en met zondag van 16.00 uur tot 20.00 uur.

 “We gaan er samen wat moois van maken buiten op ons terrein, zo hoeft u als gast uw auto niet uit te komen en wordt uw bestelling klaar gemaakt om vervolgens mee naar huis te worden genomen,” zo vertelde Wouter Westdijk. “In deze coronatijden moeten we inspelen op de mogelijkheden en die soms ook zelf creëren. Zo doen we dat dus!”

Foodtruck Drive Thru

Via de website www.pannenkoekbestellen.nl kunt u van te voren door geven wat u wilt. En vanwege de samenwerking tussen Reuvershoeve en Catering Zutphen kunt u daar dan ook al een keuze maken. Een pannenkoek of juist de heerlijke slow smoked spareribs en andere heerlijkheden klaargemaakt op de smoker. De bestelling kunt u vervolgens ophalen in de tent bij de Drive Thru, waar u met de auto door rijdt, tot de desk waar u uw bestelling kunt afrekenen en dan mee naar huis neemt. U kunt uiteraard pinnen! 

U wordt, in uw auto op de parkeerplaats, ontvangen en daar volgt u de route over het, met onder andere, vuurkorven gezellig aangeklede terrein. Dan kunt u zien hoe bijvoorbeeld de smoker zijn werk doet en de spareribs overheerlijk op smaak brengt. 

Het is mogelijk uw bestelling ter plekke door te geven of vanaf 15.00 uur telefonisch via 0575-560047. 

Meer berichten
 


Week 24

Deze week stond er geen puzzel in de krantDe oplossing voor week 45: