Logo brummensnieuws.nl

Positieve reviews voor Stipt Makelaardij

  Zakennieuws

EERBEEK - De oplettende inwoners van Eerbeek zal het al zijn opgevallen. Er is een nieuwe makelaar in het dorp. José Ligtenbelt heeft haar ambitie waargemaakt en is sinds januari 2020 met haar eigen kantoor, onder de naam Stipt makelaardij, actief met het aan- en verkopen van woningen. En dat doet zij met succes! 

“Het opstarten van een bedrijf heeft tijd nodig. Je moet zichtbaar worden en de mond-tot-mondreclame zal, door positieve ervaringen van opdrachtgevers, door het dorp haar weg vinden”, vertelt José. 

José ervaart dat dit nu steeds meer gaande is en met de vele borden in Eerbeek en omgeving begint Stipt makelaardij steeds meer bekendheid te krijgen. De makelaardij in Eerbeek en omgeving heeft er dus een gedreven, vrouwelijke collega bij!

Een woning aan- en verkopen heeft met gevoel en emotie te maken. En dat is wat mijn vak zo boeiend maakt, vertelt José. “Achter iedere voordeur leeft een ander verhaal, een bepaalde situatie met specifieke wensen. Het daarop inspelen en aansluiten vind ik fantastisch om te doen. 

Als makelaar vindt José het essentieel de belangen van haar opdrachtgever optimaal te behartigen. Het is bekend dat mensen uit het westen graag deze kant op komen. Alle woningen worden dan ook op Funda aangeboden, zodat de gehele doelgroep bereikt wordt. “Alleen op die manier bereik je het beste resultaat voor je opdrachtgever”, vertelt José.

“Positieve feedback als betrokken, goed bereikbaar, deskundig, snelle communicatie, professioneel en nèt dat stapje meer, komen regelmatig naar voren in de reviews van mijn opdrachtgevers. Dat maakt mij trots en nog gemotiveerder om op deze manier mijn dienstverlening voort te zetten!”

Wilt u ook op deze manier begeleid worden in uw aan- en/of verkoopproces? Maak dan een afspraak met Stipt Makelaardij of ga naar de website www.stiptmakelaardij.nl


Meer berichten
 


Week 24

Deze week stond er geen puzzel in de krantDe oplossing voor week 45: