Logo brummensnieuws.nl

Nieuw bij de Slaapspecialist te Drempt

  Zakennieuws

ZAKELIJK - Een kortere inslaaptijd en meer diepe slaap, waardoor je beter uitgerust wakker wordt, dat zijn de unieke eigenschappen van het gepatenteerde Technogel®. De natuurlijke thermische regeling van de gel verplaatst lichaamswarmte over het hele matrasoppervlak. Zo behoudt men een aangename slaaptemperatuur en een verfrissend ontspannend gevoel. Hierdoor meet men tot 45% meer tijd in diepe slaap. 

Daarnaast werkt de unieke samenstelling van Technogel® en de ondersteunende materialen drukverlagend, wat zorgt voor een betere doorbloeding tijdens de slaap. Bijzonder is dat de bewegingsvrijheid van de slaper optimaal blijft. Technogel® is de enige polyurethaangel zonder weekmakende oliën, niet giftig, vrijwel geurloos en bovendien duurzaam in gebruik. 

De matrashoezen zijn standaard voorzien van een luxueuze dubbele matrashoes voorzien van een afritsbare winter -en zomerhoes. De cool & dry Tencel® stof is vochtregulerend en wasbaar op 30°C. Op de hoes zijn innovatieve werkingen terug te vinden die enerzijds het thermoregelurende effect versterken en anderzijds de huisstofmijt geen kans geven. Zo is de hoes voorzien van Adaptive®. Dat is een revolutionaire werking die overtollige warmte afvoert, dit effect blijft werkzaam gedurende de hele nacht. Daarnaast zijn de hoezen voorzien van Purotex®, een gekende techniek die middels het toepassen van pro-biotica de huisstofmijt geen kans geeft en tegelijk de matrashoes hygiënisch fris houdt.

Slaapspecialist Drempt
Rijksweg 20
6996 AC DREMPT

www.slaapspecialistdrempt.nl
(0313) 47 62 18

Meer berichten
 


Week 24

Deze week stond er geen puzzel in de krantDe oplossing voor week 45: