Logo brummensnieuws.nl
V.l.n.r. Gert-Jan Sluimer, Jordi Jolink en Sjoerd Wagenaar. Foto: Marion Verhaaf
V.l.n.r. Gert-Jan Sluimer, Jordi Jolink en Sjoerd Wagenaar. Foto: Marion Verhaaf

Hakuna Matata met Jolink in IJscobar

  Zakennieuws

BRUMMEN - De beide heren van Hakuna Matata Cocktails maken een uitstapje naar het heerlijke en ambachtelijke ijs van Jordi Jolink. Op 1 augustus staan zij met hun omgetoverde cocktailbar op het Marktplein in Brummen. Alles uiteraard volgens de regels van het RIVM.

Sjoerd Wagenaar en Gert-Jan Sluimer zijn in 2019 met hun bedrijf Hakuna Matata Cocktails gestart en op het moment dat zij volop in bedrijf zouden gaan, gooide het Coronavirus roet in het eten, oftewel de cocktails. Evenementen, tuinfeesten en workshops cocktails konden niet doorgaan, dus zochten zij een andere manier om weer naar buiten te komen. Daarvoor zijn ze een samenwerking aangegaan met Jordi Jolink in Brummen. De Cocktailbar is omgetoverd tot een IJscobar en zij zullen op vrijdag ook op de Bronckhorsthoeve in Brummen hun kunsten al weer vertonen. 

Op 1 augustus verkopen zij op het Marktplein hun cocktail ijs in de speciale kraam. Alles netjes volgens de regels van het RIVM en als men de stickers op de grond opvolgt, is de afstand goed aan te houden. U kunt Wagenaar en Sluimer benaderen via 0575 228001, dat kan dan ook via whatsapp. Tevens via de website: www.hakunamatatacocktails.nl. Op hun gelijknamige Facebookpagina ziet u wat zij zoal tijdens een workshop bij u thuis laten zien. Ze zijn erg blij met Jolink een samenwerking te kunnen starten en u kunt wekelijks na 1 augustus een nieuwe cocktail ijssmaak vinden in de ijsschuur van Jolink.

Meer berichten
 


Week 24

Deze week stond er geen puzzel in de krantDe oplossing voor week 45: