Logo brummensnieuws.nl

The Travel Club Eerbeek ziet toekomst zonnig in

  Zakennieuws

EERBEEK - De branche van de reisorganisaties starten langzaam weer op. Zo ook The Travel Club Eerbeek. De laatste weken was Esther van Loenen vooral bezig om mensen te ondersteunen wanneer hun vakantiereis niet door kon gaan en hoe zij dit konden verhelpen. In de zomermaanden hoopt zij weer vakanties voor hen te kunnen boeken.

Er zijn nog steeds mensen die via het internet hun vakantie boeken, maar dan sta je met de rug tegen de muur als die nu niet doorgaat vanwege de Corona. "Hierdoor komt nu de meerwaarde van een reisbureau naar voren. Ik sta voor u klaar als het tegenzit op welke manier dan ook en kan een oplossing bieden. Boek je zelf, heb je nu vaak niets meer." Zij stelt dat het aanvaarden van een voucher voor hen nu de beste oplossing is. Uw betaling voor de vakantie is namelijk al uitgegeven aan het vervoer naar de bestemming, het hotel enzovoort en dat is hierdoor niet zomaar terug te storten. "Met een voucher heb je bovendien op papier staan dat je toch op reis kunt gaan. En ben je gedekt door de SGR of de Nederlandse staat, mocht het toch mis gaan." Komt u er niet meer uit, neem dan vooral contact met The Travel Club Eerbeek op, Esther van Loenen weet welke wegen te bewandelen om uw reis te waarborgen. 

"We staan op een keerpunt en ik zie de toekomst weer zonnig tegemoet. De vakantielanden zullen hun grenzen weer openen, want ook zij kunnen niet zonder het toerisme!"

Meer berichten
 


Week 24

Deze week stond er geen puzzel in de krantDe oplossing voor week 45: