Logo brummensnieuws.nl
Een kleine groep sporters tegelijk, kan buiten eindelijk weer aan het bewegen. Foto: Marion Verhaaf
Een kleine groep sporters tegelijk, kan buiten eindelijk weer aan het bewegen. Foto: Marion Verhaaf

Indoor Sport Brummen gaat Outdoor

  Zakennieuws

BRUMMEN - Het team van Indoor Sport Brummen wil natuurlijk het liefst de deuren van de sportschool weer openen. Maar door de regels van het RIVM is dat nog niet mogelijk. Daarom kozen zij ervoor, enkele sportattributen buiten te plaatsen en hun leden op deze manier de mogelijk te bieden om toch te gaan sporten. En daar wordt gretig gebruik van gemaakt.

Via de website van Indoor Sport Brummen kan men zich aanmelden voor een tijdslot van een uur en zo gebruik maken van de mogelijkheid om buiten te gaan sporten. Zo is het overzichtelijk voor eigenaar Jaap Hesselink en zijn team, per uur is duidelijk hoeveel mensen komen en gebruik maken van het afgebakende deel van de parkeerplaats voor de sportschool. Op de dinsdagochtend kon men een rondje doen aan de apparaten, roeien, hometrainer, gewichten. Tussendoor wordt de apparatuur en eventuele zittingen goed schoongemaakt en ontsmet, door het team van de sportschool, maar ook door de sporters zelf.

Graag weer aan de slag

Zoals vele sportscholen, moest ook Jaap Hesselink zijn deuren in maart sluiten. "Hierdoor vallen toch veel mensen tussen de wal en het schip. We begeleiden namelijk ook mensen die revalideren, hartproblemen hebben, of op een gezond gewicht willen komen en blijven. Die kunnen we nu helaas niet bedienen en dat is schrijnend." De leden zijn blij met deze oplossing, maar het liefst willen ze gewoon weer binnen verder sporten. 

Meer berichten
 


Week 24

Deze week stond er geen puzzel in de krantDe oplossing voor week 45: