Afbeelding

Jubileum voor Boekhandel Hendriks

Zakennieuws

Inez Hendriks, 25 jaar eigenaar van Boek- en Kantoorboekhandel Hendriks in Eerbeek!

EERBEEK - Inez haar winkel heeft voor dit jubileum een belangrijke update en metamorfose ondergaan. Ruimer, andere kleur/styling, en Coronaproof. Op 8 mei was het moment om dit te vieren. Aangezien het door de Coronamaatregelen geen evenement kon worden is er in kleine kring stil gestaan bij dit belangrijke moment.

De burgemeester van Brummen, de heer van Hedel, mocht de officiële handeling doen door het onthullen van het nieuwe logo. Zittend op een Elektrische Veluwescooter trok de burgemeester de Eerbeekse vlag van het bord.
Een nieuwe opvallende styling en icoontjes op de buitenkant. Deze vertalen de vele activiteiten en producten die in de winkel en online te koop zijn. Inez is ervan overtuigd dat een combinatie van een fysieke winkel prima kan met een aantal goede webshops. Hiermee kan zij aan haar klanten meer producten leveren. De meest actuele boeken zijn altijd op voorraad. Ligt het boek niet in de winkel dan kan het snel in huis of in de winkel zijn. Boeken en E-books kunnen bij Inez ook online besteld worden. Er geldt een vaste boekenprijs waardoor de prijs voor ieder nieuw boek hetzelfde is. Dus als u nog eens gaat bestellen…
Verder zijn er in de winkel, wenskaarten, cadeaus, puzzels, creatieve doe dingen en tijdschriften te vinden. Sinds kort is er ook een UPS en Homerrr afgifte- en ophaalpunt in de winkel gevestigd.

Inez verkoopt luxe kantoorartikelen in de winkel voor de consument en ondernemers. Wat veel mensen niet weten is dat Inez levert aan ondernemers in de directe omgeving in en rondom Eerbeek. Papierfabrieken, transportbedrijven en andere lokale ondernemers die bij haar bestellen krijgen binnen één werkdag geleverd. Prijs is gelijk aan andere aanbieders alleen door Inez of haar personeel geleverd. Inez haar wens is om nog meer ondernemers aan haar te binden en te voorzien van kantoorartikelen.

Naast de VVV is al voor het derde jaar ‘Veluwe Actief Eerbeek’ in de winkel gevestigd. Naast de verhuur van Ebikes, steps, fietsen en Elektrische Veluwescooters behoort het ook tot de mogelijkheden om sportieve activiteiten en arrangementen te boeken. Voor 2020 is besloten om nog meer materiaal in te zetten gezien de grote vraag van de toeristen en dagjesmensen om de omgeving te verkennen en van de natuur te genieten.

Afgelopen jaar is het bezoekerscentrum gestart op station Eerbeek. Daar is ook een VVV punt van haar winkel gevestigd. Als de stoomtrein stopt in Eerbeek, krijgen de 100-150 bezoekers de Eerbeek-Loenen Experience. Aan de hand van informatie op de wanden en de informatie van vrijwilligers weten de bezoekers binnen een korte tijd alles van het gebied en weten ze wat er te beleven valt.

De winkel van Inez is gevestigd in het centrum van Eerbeek, Stuijvenburchstraat 36.

Webshops:

www.hendriks-boekkantoor.nl
www.topofficedeal.nl
www.veluweactief-eerbeek.nl
www.vvveerbeek.nl

Uit de krant

Afbeelding
Collecte Hartstichting brengt mooi geldbedrag op in Brummen Algemeen 43 minuten geleden
Afbeelding
Expositie van schilderijen bij Kringloop de Bongerd Algemeen 19 uur geleden
Sieraden van Irene van der Horst.
Veelzijdige Expositie in Kapel Bronkhorst. Algemeen 20 uur geleden
Verwacht alle bekende hits van Duran Duran.
Covertijd bij de Vroolijkheid met Duran Duran Algemeen 20 uur geleden
Foto ter illustratie.
Doe mee met ons gezellige Buurtklusteam! Algemeen 21 uur geleden
Dames 3 blij met de nieuwe tenues.
Spiker Dames 3 in het nieuw! Algemeen 22 uur geleden
Vier volle kratten met producten werden verzameld voor de voedselbank.
Binnensportverenigingen Eerbeek organiseren Voedselbankactie Algemeen 22 uur geleden
Afbeelding
Vrijwillige netwerkcoach bij SWB Algemeen 22 uur geleden
Foto ter illustratie.
Zwemmen in buitenwater Algemeen 23 apr, 15:28
In de Eerbeekse Oliemolen wordt olie geslagen uit lijnzaad.
Oliemolen Eerbeek zoekt Vrijwilligers Algemeen 23 apr, 15:21
Afbeelding
Aanmelden voor organisatie Ouder & Kind festival Algemeen 23 apr, 14:39
Foto: Pixabay.
Onderzoek: Hier worden in Gelderland de meeste fietsen gestolen Algemeen 19 apr, 17:43
Kunst en gezelligheid op de Zeldzaam Mooi Markt.
Zeldzaam Mooi Markt Algemeen 19 apr, 17:34
Foto ter illustratie.
Voorlopig geen padelbanen in Eerbeek Algemeen 19 apr, 17:21