Logo brummensnieuws.nl

Sportschool een te grote stap? Kom naar For Your Line.

  Zakennieuws
TFM Cabine
TFM Cabine

DIEREN – Is afvallen uw goede voornemen aan het begin van het nieuwe jaar? Ga dan eens voor een vrijblijvende figuuranalyse naar For Your Line in Dieren. Hier werkt Renate Steenhuis met de Thermo Fysische Methode (TFM) die al ruim 30 jaar bestaat. Daarmee kunt u op een gezonde manier een pond tot een kilo in de week afvallen. – Renate Steenhuis zit nu sinds half september op de Lindelaan 10a in Dieren. Zelf kwam ze in 2000 in aanraking met de methode en heeft hiermee al zeer goede resultaten behaald.

Liggend oefeningen doen is minder belastend

Bij For Your Line werkt men met de Thermo Fysische Methode, deze bestaat uit 4 onderdelen. Te beginnen met de figuuranalyse, TFM Cabine, Ozonzuurstofcabine en het persoonlijke voedingsadvies. De TFM cabine is doorzichtig (hoofd blijft erbuiten) en daarin voert men liggend specifieke oefeningen uit in een snel tempo in ongeveer 39 graden. Door deze combinatie heeft men een goede vetverbranding en geen spierpijn. Door het liggen is het ook minder belastend. Met bijvoorbeeld artrose of reuma is dit een ideale methode om toch te bewegen en af te vallen en op de juiste plek centimeters laten verdwijnen. De ozoncabine is voor het afvoeren van de afvalstoffen en het verbeteren van de huid.

Wilt u het eens proberen? Kom dan vooral naar For Your Line aan de Lindelaan 10a in Dieren. Kijk voor info op www.foryourline.nl en naar de advertentie elders in deze krant over de speciale actie.

Meer berichten
 


De oplossing voor week 2

In week 2 was er geen puzzelDe oplossing voor week 36: