Logo brummensnieuws.nl

Maandag grote opening restaurant Formidable

  Zakennieuws

EERBEEK- Een aantal van onze lezers zijn afgelopen week al te gast geweest bij Winston en zijn medewerkers. Sinds enige dagen is restaurant Formidable al open om te oefenen voor de grote opening op aanstaande maandag 11 november. Van de gasten niets dan lof over de fraaie inrichting van het restaurant en de culinaire kwaliteit van de vele internationale gerechten die op de kaart staan. En het leukste? U mag zo vaak bestellen als u wilt!

Alleen de buitenkant doet nog aan de voormalige Chinees denken. Chef-Kok Winston is de afgelopen maanden bijna dag en nacht met zijn medewerkers in touw geweest om zijn nieuwe restaurant tot een van het mooiste en grootste van Eerbeek en de wijde omgeving te maken. Maar liefst 300 zitplaatsen en toch is de inrichting intiem en sfeervol gebleven.

De gerechtenkaart is er een voor vele monden. Bourgondische gerechten als rundvlees in Trappistenbier gestoofd of een heerlijk mals gegrilde lamskotelet, verse oesters of coquilles.

Ook de keuze uit voorgerechten is groot. En vindt u iets heel erg lekker? Dan bestelt u het toch gewoon nog een keer. U kunt immers onbeperkt bestellen voor één vaste prijs!

Formidable ademt de sfeer uit van een á la carte restaurant. Heerlijke gerechten, mooi opgemaakt op het bord en, als u wilt, begeleid met mooie en passende wijnen uit de beste wijnstreken. Kunt u geen keuze maken? De medewerkers van Chef-kok Winston adviseren u graag.

Maandag 11 november vanaf 17.00 is de grote opening. U kunt dan tot 30 november extra voordelig kennis maken met dit formidabele restaurant in Eerbeek! Eet smakelijk....

Meer berichten
 


De oplossing voor week 45:

HOOFDPERSOONDe oplossing voor week 36: