Logo brummensnieuws.nl

Uitvaartondernemers succesvol vanaf het begin!

  Zakennieuws

DIEREN/ EERBEEK - In mei dit jaar besloten Carole Roks van Mae Uitvaart uit Dieren en Conny van de Spreng van Laetur Afscheid & Zorg, hun krachten te bundelen. En met succes! Verschillende families uit Dieren, Eerbeek en omstreken weten inmiddels het tweetal te vinden.

Wanneer een familie een beroep op hen doet, vinden beiden het erg belangrijk te luisteren naar verhalen en wensen van nabestaanden. Daarnaast stimuleren zij deze graag tot een actieve rol, wat erg waardevol kan zijn voor het verloop van het rouwproces. Bij een traditionele uitvaart wordt vaak gekozen voor een afscheidsdienst in een aula of kerk. Wanneer dit past bij de overledene en nabestaanden, is dit een prima keuze. Toch willen beide dames benoemen dat er meer mogelijk is. Een sfeervol restaurant, een buitenlocatie of thuis. Dit zijn locaties die bijdragen aan een intiem en persoonlijk afscheid. Het maakt een uitvaart iets eigentijdser en toegankelijker, waarbij uiteraard de waarden van tradities niet worden vergeten. Er zijn immers vele mogelijkheden. Samen werken naar een passend afscheid, dat is waar beide uitvaartondernemers voor staan. Op veel uitvaartpolissen staat een telefoonnummer om bij een overlijden te bellen. Maar dit hoeft helemaal niet. U bent altijd vrij in uw keuze voor een uitvaartbegeleider!

Wanneer u Carole en Conny wilt ontmoeten, bent u welkom op zondag 24 november tussen 14.00 en 17.00 uur in het Kerkje in Laag-Soeren, Eerbeekseweg 3 in Laag-Soeren. Praten over de dood vinden beide dames doodgewoon!

Meer berichten
 


Week 27

In week 27 zat er geen puzzel in de krantDe oplossing voor week 9: