Logo brummensnieuws.nl

Ralph Klaassen, uw beddenspeciaalzaak in Doesburg

  Zakennieuws

U weet het misschien niet, maar het mooie stadje Doesburg heeft een beddenspeciaalzaak waar u terecht kunt voor al wensen op beddengebied. Dit kleine gespecialiseerde vakbedrijf staat onder leiding van Ralph Klaassen. – Hij heeft zelfs een eigen matrassenlijn ontwikkeld, de senio 50+. De naam zegt het al, het is speciaal voor de senioren die toch andere wensen hebben dan de jongeren, die op zoek zijn naar een nieuwe matras. Zij hebben veel testen en onderzoeken uitgevoerd en daar is hét matras uit voortgekomen voor de senior. U kunt uiteraard even komen proefliggen in de winkel in Doesburg.

Daarnaast hebben zij keus uit diverse handgemaakte boxsprings in verschillende prijsklassen. Hebt u echter een matras nodig voor bijvoorbeeld een caravan, camper of andere afwijkende maten? Ook dan bent u bij hen op het juiste adres.

De winkel is opgesplitst in twee delen. De ene kant is vooral de bedden, het andere gedeelte is voor textiel. Kent u het merk Walra nog? Klaassen heeft een groot assortiment van dit merk op voorraad, zoals handdoeken en dekbedovertrekken in diverse soorten en maten. Ook voor kleine kinderen is er volop keuze.

Klaassen is de plek om uw slaapproblemen op te lossen. Samen komt u dan bijvoorbeeld op een prachtige boxspring uit, die ook voor de kleinere beurs te betalen is. Waar vindt u Klaassen, uw slaapspecialist? In de Ooipoortstraat 25 in Doesburg, telefoon 0313 844 978. Wanneer komt u proefliggen?

Meer berichten
 


De oplossing voor week 48:

MINISTERRAADDe oplossing voor week 36: