Afbeelding

Nieuwjaarsreceptie: 3 januari 2023 vanaf 19.30 uur

Gemeentenieuws

BRUMMEN/ EERBEEK - De vooruitzichten zijn beter dan de afgelopen twee jaar. Het coronavirus lijkt enigszins onder controle. Reden voor het gemeentebestuur on voor het eerst in drie jaar weer een nieuwjaarsbijeenkomst te organiseren. Deze bijeenkomst staat gepland op dinsdagavond 3 januari 2023. Alle inwoners, verenigingen, organisaties en bedrijven in de gemeente Brummen zijn van harte uitgenodigd. De deuren van de centrale hal van het gemeentehuis zijn om 19.30 uur geopend. 

Ieder jaar heeft de bijeenkomst een speciaal thema. Deze keer is het thema recreatie en toerisme. Dit betekent dat recreatieondernemers speciaal uitgenodigd worden zichzelf te presenteren. En heeft u een leuk idee om invulling te geven aan dit thema? Laat dit dan weten via mailadres voorlichting@brummen.nl of telefoonnummer (0575) 56 82 94. Uiteraard is de nieuwjaarsrede van burgemeester Alex van Hedel een vast en vertrouwd onderdeel van de nieuwjaarsreceptie. Ook alle inwoners die in dit jaar in de gemeente Brummen zijn komen wonen, krijgen een persoonlijke uitnodiging om de bijeenkomst bij te wonen. Evenals de inwoners die in de twee jaar daarvoor (en dus in coronatijd) in de gemeente zijn komen wonen. 

Het gemeentebestuur vertrouwt er overigens op dat de nieuwjaarreceptie zoals voorgenomen kan plaatsvinden. Nu kan het zo zijn dat er bijvoorbeeld een opleving van de coronapandemie is. In dat geval neemt de gemeente de coronarichtlijnen vanzelfsprekend in acht. Maar dat is met de huidige vooruitzichten niet aan de orde, dus noteer dinsdagavond 3 januari 2023 alvast in uw agenda! 

Afbeelding
Eerbeekse kunstmarkt in het bos Algemeen 1 uur geleden
Afbeelding
BroekRock Algemeen 3 uur geleden
Afbeelding
Trots op papier! Algemeen 2 jun., 10:00
Afbeelding
Vaker en goed omzien naar elkaar Algemeen 2 jun., 09:00
Afbeelding
Voortbestaan HAH-bladen in gevaar Algemeen 2 jun., 09:00
Afbeelding
Oegandees koor naar kledingbeurs Algemeen 2 jun., 09:00
Afbeelding
Avondwandeling Empese en Tondense Heide Algemeen 2 jun., 09:00
Afbeelding
Ruim 9 miljoen voor wegennet Eerbeek Loenen Algemeen 2 jun., 09:00
Afbeelding
Waar zijn GroenRechts en GroenMidden in Brummen? Ingezonden 2 jun., 09:00
Afbeelding
Eerbeeks vierdaagse legioen trekt door buitengebied Algemeen 2 jun., 09:00
Afbeelding
Geen woningbouw op Kerstenterrein Algemeen 2 jun., 09:00
Afbeelding
Bruidspaar Heuting-Fukkink 60 jaar getrouwd Algemeen 2 jun., 09:00
Afbeelding
Baily zoekt baasje Algemeen 2 jun., 09:00
Afbeelding
Boerderijdienst Hall Algemeen 31 mei, 12:48