Logo brummensnieuws.nl
<p>Foto: Antoinette</p>

Foto: Antoinette

Bijeenkomst over energiebesparing

  Gemeentenieuws

BRUMMEN/ EERBEEK - Wilt u energie besparen in uw woning, maar weet u niet goed waar u moet beginnen? De commissie Groene Kerk en BrummenEnergie nodigen u van harte uit om op woensdag 20 oktober een inspirerende avond bij te wonen met praktische voorbeelden.

De heer Bert Boerema uit Eerbeek vertelt hoe hij zijn woning energieneutraal heeft gemaakt: wat komt daarbij kijken en waar kunt u op letten? Hij geeft tips en deelt zijn ervaringen. Gemmeke Caron van BrummenEnergie legt uit wat een energiecoach en energieconcie¨rge voor u kunnen betekenen bij het besparen van energie in uw huis. De concie¨rge helpt huurders met tips en kleine praktische maatregelen waarmee u direct energie bespaart. Hij neemt radiatorfolie of een ledlamp mee. Handig, die hoeft u niet zelf te kopen, hij neemt ze gratis voor u mee.

Beide sprekers brengen u zeker op nieuwe een praktische besparingsideee¨n! We zien u graag woensdagavond 20 oktober om 20.00 uur. Inloop vanaf 19.45 uur. In de Kruiskerk te Eerbeek, Dr. Gunningstraat 27. De bijeenkomst is gratis, maar laat ons wel even weten dat u komt via energiecoach@brummenenergie.nl. Bij de ingang wordt om uw coronatoegangsbewijs en legitimatiebewijs gevraagd.

Meer berichten
 


Week 39

In week 39 was er geen puzzle De oplossing voor week 45: