Logo brummensnieuws.nl

Extra bijeenkomsten raad op donderdag 22 april

  Gemeentenieuws

BRUMMEN - Donderdagavond 22 april 2021 zijn er extra bijeenkomsten van de gemeenteraad. Er is een bijeenkomst over Zon en Wind en er is een extra Forumvergadering. Beide bijeenkomsten kunt u digitaal volgen via brummen.raadsinformatie.nl. 

Zon en Wind is een aparte informatiebijeenkomst voorafgaand aan het forum en begint om 19.00 uur. Er wordt een presentatie gegeven en de raads- en steunfractieleden worden verder bijgepraat. De bijeenkomst kunt u live volgen en terugkijken via onze pagina brummen.raadsinformatie.nl.

Om 20.00 uur is er een extra Forum. Dit forum gaat over het communicatie- en informatieplan implementatie rapport Berenschot. Ook deze sessie kunt u live volgen en terugkijken via onze pagina. Inspreken over dit onderwerp is mogelijk. U kunt zich hiervoor aanmelden bij de griffie. Er zijn verschillende mogelijkheden om in te spreken, bijvoorbeeld schriftelijk of door digitaal deel te nemen aan de vergadering. De griffie is bereikbaar via (0575) 568 596 of via griffie@brummen.nl

Meer berichten
 


Week 18

Deze week stond er geen puzzel in de krantDe oplossing voor week 45: