Logo brummensnieuws.nl

Eenvoudig in contact met Team voor Elkaar

  Gemeentenieuws

BRUMMEN/ EERBEEK - Als inwoner kunt u makkelijk in contact komen met het sociale wijkteam "Team Voor Elkaar". Dit kan tijdens de inloopspreekuren in de beide grote kernen Eerbeek en Brummen. Op maandag- en woensdagochtend van 9 tot 12 uur in Plein Vijf in Brummen en op dinsdag- en donderdagochtend van 8.30 tot 12 uur in het Servicepunt in Eerbeek.

Bij de vaste inloopspreekuren in Brummen en Eerbeek kan iedereen terecht voor vragen of advies over woningaanpassing en ondersteuning om zelfstandig te kunnen blijven wonen, schulden, mantelzorgondersteuning, jeugdzorg, vrijwilligerswerk, respijtzorg, begeleid wonen, arbeids-participatie, vervoer, dagbesteding, ontmoeting, ouderenondersteuning en inkomen. Het Team Voor Elkaar is in onze gemeente verantwoordelijk voor het beantwoorden van vragen, het verstrekken van informatie en advies en het zorgen voor de toegang tot ondersteuning en zorg.

Bereikbaarheid
Team Voor Elkaar is op werkdagen voor vragen en advies bereikbaar van 9.00 tot 12.00 uur via telefoonnummer (0575) 568 568. Ook kunt u mailen met info@teamvoorelkaar.nl. Komt u liever langs tijdens één van onze inloopspreekuren? Dat kan natuurlijk ook! Op www.samengoedvoorelkaar.nl vindt u meer informatie over de bereikbaarheid van het sociale wijkteam Voor Elkaar.

Ook op de speciale Facebookpagina van Samen Goed Voor Elkaar staat actuele informatie.

Kijk hiervoor op www.facebook.com/samengoedvoorelkaarbrummen.

Meer berichten
 


Week 6

In week 6 zat er geen puzzel in de krantDe oplossing voor week 36: