Afbeelding

Vv Oeken schakelt over op kunstgras

Algemeen

OEKEN - Met de recente aanschaf van extra ballenvangers, hekwerk, verplaatsbare doelen, een maairobot en een sproei-installatie zijn er grote stappen gezet in het trainingsveldonderhoud. De eerste resultaten zullen komend seizoen zichtbaar en merkbaar zijn met een betere, dichtere en groenere grasmat die intensiever bespeelbaar is als doel.

Het kleine zusje van het trainingsveld - de oefenhoek - verdiende ook een opknapbeurt. En dat gaat binnenkort gebeuren. Geen gras meer, maar voor het eerst in de Oeken geschiedenis kunstgras! De aanleg zal vanaf medio mei plaatsvinden, zodat de leden van vv Oeken vanaf volgend seizoen altijd kunnen trainen, onafhankelijk van de weersomstandigheden.

Sponsoractie

Toch blijft er nog een flinke investering over. Aangezien de velden van Oeken geen gemeentelijk eigendom zijn, draagt de club dit soort kosten uit eigen middelen. De club zet hiervoor een sponsoractie op waarbij sponsoren, teams en individuele leden de mogelijkheid krijgen een deel van het kunstgras te sponsoren. Door de sponsoractie hoopt de club 1/3 van de kosten te kunnen dekken. Voor een bijdrage kijk op www.oeken.nl/kunstgras.

Met het kunstgrasveld kan de club verder doorgroeien en is er extra veldcapaciteit op de zaterdagen voor de pupillen. Het veld zal een afmeting krijgen van 60x42,5 meter en is daarmee geschikt voor wedstrijden van de jongste jeugd tot en met de O12. De feestelijke officiële opening zal plaatsvinden op 7 oktober tijdens de feestdag ter ere van het 95-jarige bestaan.

Peutervoetbal

Met de komst van het kunstgras zal ook de introductie van peutervoetbal mogelijk worden. Vanaf seizoen 2023-2024 zal vv Oeken dit op speelse wijze gaan aanbieden. Nadruk hierbij ligt op de motoriek en balbehandeling. Veel oefeningetjes zullen samen met vader, moeder en/of begeleider gedaan worden. De trainingen zullen plaatsvinden op woensdagmiddag van 16.15 tot 17.00 uur en hebben een vrije inloop. Lid zijn is geen vereiste en er zijn geen kosten aan verbonden. Leeftijd van 3 tot 5 jaar. Aanmelden kan middels een mail naar voetbalzaken@oeken.nl.

Afbeelding
Eerbeekse kunstmarkt in het bos Algemeen 3 uur geleden
Afbeelding
BroekRock Algemeen 4 uur geleden
Afbeelding
Trots op papier! Algemeen 2 jun., 10:00
Afbeelding
Vaker en goed omzien naar elkaar Algemeen 2 jun., 09:00
Afbeelding
Voortbestaan HAH-bladen in gevaar Algemeen 2 jun., 09:00
Afbeelding
Oegandees koor naar kledingbeurs Algemeen 2 jun., 09:00
Afbeelding
Avondwandeling Empese en Tondense Heide Algemeen 2 jun., 09:00
Afbeelding
Ruim 9 miljoen voor wegennet Eerbeek Loenen Algemeen 2 jun., 09:00
Afbeelding
Waar zijn GroenRechts en GroenMidden in Brummen? Ingezonden 2 jun., 09:00
Afbeelding
Eerbeeks vierdaagse legioen trekt door buitengebied Algemeen 2 jun., 09:00
Afbeelding
Geen woningbouw op Kerstenterrein Algemeen 2 jun., 09:00
Afbeelding
Bruidspaar Heuting-Fukkink 60 jaar getrouwd Algemeen 2 jun., 09:00
Afbeelding
Baily zoekt baasje Algemeen 2 jun., 09:00
Afbeelding
Boerderijdienst Hall Algemeen 31 mei, 12:48