Afbeelding

Start inschrijvingen voor Wandel4daagse Eerbeek

Algemeen

EERBEEK - De inschrijving voor de Wandel4daagse Eerbeek start op 1 april. Het wandelevenement zelf vindt plaats van 30 mei tot en met 2 juni. In verband met Pinksteren start de Wandel4Daagse dit jaar op dinsdagavond en eindigt op vrijdagavond. Stichting Wandel4Daagse heeft weer vier mooie routes uitgezet, zodat jong en oud kunnen genieten van de prachtige natuur in de omgeving van Eerbeek. Inschrijven kan nog tot en met 22 mei via www.4daagse-eerbeek.nl

De Wandel4Daagse Eerbeek is een evenement voor iedereen die van wandelen en van de Eerbeekse natuur houdt. Elke avond kan er vijf, zeven en een half of tien kilometer gewandeld worden. De routes variëren elk jaar, waardoor er steeds weer andere en nieuwe plekken te ontdekken zijn. Ook dit jaar hebben we weer vier routes gemaakt die het mooie gevarieerde landschap van de Eerbeekse omgeving laten zien: van de bosroutes op de eerste en tweede dag tot het boeren coulisselandschap van Hall op de derde dag, waarbij de route ook langs de zonnepanelen van het nieuwe zonnepark in Hall loopt. De vierde dag staat traditiegetrouw in het teken van het dorp Eerbeek en de Intocht. Zowel de derde als de vierde dag hebben de Eerbeekse Kermis als eindpunt. Deelnemers kunnen elke dag tussen 17.30 en 18.30 uur starten. 

Inschrijven
Niet alleen schoolgaande kinderen wandelen de Wandel4daagse Eerbeek, maar zeker ook volwassenen, ouderen en recreanten. Iedereen die al wandelend wil genieten van de natuur en de gezelligheid kan zich op www.4-daagse-eerbeek.nl inschrijvenDit kan tot en met 22 mei, daarna geldt na-inschrijving tegen een hoger tarief. Op vakantie in Eerbeek en ook één of twee dagen meelopen? Of is vier avonden gewoon te veel? Ook dan is het mogelijk om te genieten van de mooie routes in de Eerbeekse en Hallse natuur door in te schrijven op de desbetreffende wandeldag bij de inschrijfkraam op de startlocatie.

Meehelpen bij Wandel4Daagse
De organisatie van de Wandel4daagse Eerbeek zoekt nog een aantal helpende handjes. Zo kunnen we hulp gebruiken bij het opbouwen van de start- en rustlocaties en bij het rondbrengen van de koffie en broodjes voor de vrijwilligers. Ook zoeken we iemand die het leuk vindt om alles rondom de routes te coördineren. Mensen die willen helpen kunnen een mailtje sturen naar inschrijven@4daagse-eerbeek.nl.

Afbeelding
Eerbeekse kunstmarkt in het bos Algemeen 2 uur geleden
Afbeelding
BroekRock Algemeen 3 uur geleden
Afbeelding
Trots op papier! Algemeen 2 jun., 10:00
Afbeelding
Vaker en goed omzien naar elkaar Algemeen 2 jun., 09:00
Afbeelding
Voortbestaan HAH-bladen in gevaar Algemeen 2 jun., 09:00
Afbeelding
Oegandees koor naar kledingbeurs Algemeen 2 jun., 09:00
Afbeelding
Avondwandeling Empese en Tondense Heide Algemeen 2 jun., 09:00
Afbeelding
Ruim 9 miljoen voor wegennet Eerbeek Loenen Algemeen 2 jun., 09:00
Afbeelding
Waar zijn GroenRechts en GroenMidden in Brummen? Ingezonden 2 jun., 09:00
Afbeelding
Eerbeeks vierdaagse legioen trekt door buitengebied Algemeen 2 jun., 09:00
Afbeelding
Geen woningbouw op Kerstenterrein Algemeen 2 jun., 09:00
Afbeelding
Bruidspaar Heuting-Fukkink 60 jaar getrouwd Algemeen 2 jun., 09:00
Afbeelding
Baily zoekt baasje Algemeen 2 jun., 09:00
Afbeelding
Boerderijdienst Hall Algemeen 31 mei, 12:48