Afbeelding

Zaterdag 8 Oktober: De Bewust Gezond Markt

Algemeen

BRUMMEN - Wil jij werken aan jouw gezondheid en zien wat er nog meer mogelijk is op het gebied van gezondheid, voeding, beweging, leefstijl en vitaliteit? Bewust Brummen organiseert voor de eerste keer samen met meer dan 30 coaches, therapeuten, zorgaanbieders, yoga en Qigong docenten, masseurs en lokale voedselaanbieders; De Bewust Gezond Markt. Het doel van deze markt is lokaal verbinden en mensen uit Brummen en omgeving kennis laten maken met wat er nog meer mogelijk is op het gebied van gezondheid, want wat betekent gezond zijn voor jou? In de beleving van de aanbieders gaat het bij Bewust Gezond om zowel het fysieke, mentale, emotionele en spirituele niveau en dat willen ze graag uitdragen. Duurzaam en gezonde voeding hoort daar ook zeker bij!

Op zaterdag 8 oktober wordt van 11.00 tot 16.00 uur, de grote (Pancratius) kerk in Brummen omgetoverd tot een heus gezondheidscentrum waar je je zintuigen kunt prikkelen door te voelen, proeven, ruiken, kijken en luisteren. De toegang tot de markt is gratis. Wél kan er een vrijwillige bijdrage of een kleine vergoeding gevraagd worden voor sommige diensten waarbij u contant kunt afrekenen.

Er zal een groot en divers aanbod zijn tijdens de markt waarbij korte demonstraties, workshops en lezingen worden gegeven over onder andere Natuurcoaching, Bewust ouderschap, Hypnotherapie en Qigong. Coaches en Therapeuten bieden korte ontdekkingssessies aan waaronder systeemopstellingen, advies bij levensvragen, aanpak van stress, gezonde technologie en pols- en tong-analyse.

Er is een gezellige markt waar gezonde hapjes en drankjes genuttigd kunnen worden en waar je kennis kunt maken met lokale voedselproducenten. Hoe heerlijk zit een wollen vest deze winter en hoe fijn is rauwmelkse yoghurt voor jouw darmflora? Honing mag niet ontbreken in je thee en zelfgemaakte gezonde bonbons zijn ook niet mis. Dit alles wordt omlijst met muziek van de Ponderosa. Wat je dicht bij huis hebt, hoef je niet ver te halen. Voel je van harte welkom om kennis te maken met dit lokale initiatief. Kijk voor meer informatie op www.bewustbrummen.nl

!
Afbeelding
Shantykoor “De IJsselboei’ treedt op Algemeen 2 dec, 16:28
Afbeelding
OMNIA Massage Brummen Zakennieuws 2 dec, 16:19
Afbeelding
Weerstand tegen komst benzinestation Algemeen 2 dec, 16:00
Afbeelding
Apeldoorn wil camping “De Marshoeve” kopen Algemeen 2 dec, 14:52
Afbeelding
Nieuwe locatie voor kegelclubs Algemeen 2 dec, 14:33
Afbeelding
BrummenEnergie geeft lokale energietransitie handen en voeten Algemeen 2 dec, 14:18
Afbeelding
Aanhangwagen afval in één ochtend Algemeen 2 dec, 14:15
Afbeelding
Drieling katerkittens Algemeen 2 dec, 13:30
Afbeelding
Slagschip Doonweg Columns 2 dec, 13:23
Afbeelding
48 woningen voor Oekraïners en spoedzoekers Algemeen 1 dec, 19:09
Afbeelding
Kunst door de brievenbus Algemeen 1 dec, 09:55
Afbeelding
Dorpsraad Eerbeek-Hall organiseert weer een inloop-spreekuur Algemeen 30 nov, 16:14
Afbeelding
Vlag tegen Huiselijk Geweld Algemeen 30 nov, 16:05
Afbeelding
Succesvol jubileumjaar Kunstkring Algemeen 30 nov, 16:03