Logo brummensnieuws.nl

Open tuinen in Brummen/Tonden

BRUMMEN/ TONDEN - In Brummen en omgeving bevinden zich prachtige tuinen, die zo nu en dan worden opengesteld voor publiek. Ook dit jaar zal dat het geval zijn. Er is veel te genieten en veel inspiratie op te doen in de onderstaande particuliere tuinen. U krijgt de gelegenheid om achter de hagen te kijken en heerlijk rond te slenteren langs de tuinpaden. 

Op zondag 7 augustus bent u van 11.00 tot 17.00 uur harte welkom in De Brummense Overtuin, Tuin Farmhouse De Hoeve en Tuin aan ’t Leusveld. Daarnaast is op deze zondag ook een kwekerij open. Deze kwekerij ligt schuin tegenover De Brummense Overtuin. Let op: er kan niet met pin worden betaald. Een mooie gelegenheid om een hele dag te profiteren van al het moois dat de natuur in onze omgeving te bieden heeft. 

Tuin aan ’t Leusveld is een tuin van 1 hectare met een mooie zwemvijver, verschillende bloeiende borders en een bloemenweide. De Brummense Overtuin is een parkachtige tuin met formele vormen, een prachtige vijver en een tuintempel. Tuin Farmhouse De Hoeve ligt in het schitterende buitengebied van Tonden waar de tuin prachtig op aansluit. De tuinen liggen op fietsafstand van elkaar. 

U kunt meer informatie vinden op de websites hieronder. De trotse tuineigenaren kijken ernaar uit u in hun tuinparadijzen te mogen ontvangen!

Meer berichten
 


Week 30

De oplossing voor week 30 is: PARELOESTER 1 - 27 - 49 - 48 - 19 - 14 - 17 - 25 - 72 - 8 - 62

De oplossing voor week 30: