Logo brummensnieuws.nl
<p>Foto: HighwayStarz</p>

Foto: HighwayStarz

Bieb zoekt nieuwe enthousiaste gastheer/gastvrouw?

BRUMMEN/ VOORST - De bibliotheek is een inspirerende ontmoetingsplaats waar bezoekers worden uitgenodigd en verleid met een schatkamer vol met materialen, ideeën en verhalen. Heel veel iInwoners van de gehele gemeente weten ons te vinden. Niet alleen voor de uitleen van boeken, e-books of tijdschriften. De Bibliotheek is ook een plek waar jong en oud hun taal- en mediavragen kunnen stellen. Gewoon even binnenlopen voor een kop koffie en een gesprek kan uiteraard ook. Het is fijn als bezoekers gastvrij worden ontvangen en wegwijs worden gemaakt op onze locatie. Jij kunt daar een belangrijke bijdrage aan leveren.

Midden in de samenleving

Bij onze bibliotheken vind je een breed aanbod met activiteiten, cursussen en workshops voor jong en oud. ‘De Bibliotheek maakt je rijker’ is onze slogan. Kortom; dagelijks gebeurt er veel achter de deuren van de Bibliotheek. Daarom staan onze deuren (uiteraard tijdens onze openingstijden) altijd voor iedereen open. Gastvrijheid vinden wij belangrijk. Vind jij dat ook? En lever je graag een bijdrage aan het op orde houden van onze Bibliotheek zoals het mooi en overzichtelijk presenteren van de materialen? Dan ben jij misschien wel onze nieuwe gastheer/gastvrouw. Een belangrijke vrijwilligerstaak.

Vrijwilliger bij de Bibliotheek

Vrijwilliger zijn bij de Bibliotheek betekent dat je deel uitmaakt van ons vaste vrijwilligersteam. Je doet dit werk uiteraard niet alleen. Ook is altijd een bibliotheekmedewerker aanwezig zodat je goed begeleidt wordt. We nodigen onze vrijwilligers altijd uit voor een gezellige Zomerborrel en aan onze lezingen kun je gratis deelnemen. Iets voor jou? Bekijk dan de volledige vacaturetekst op onze website www.bibliotheekbrummenvoorst.nl en reageer door ons een e-mail te sturen. We kunnen in al onze vestigingen wel wat hulp gebruiken. We heten je graag van harte welkom binnen ons vrijwilligersteam op een van onze locaties.

Meer berichten
 


Week 30

De oplossing voor week 30 is: PARELOESTER 1 - 27 - 49 - 48 - 19 - 14 - 17 - 25 - 72 - 8 - 62

De oplossing voor week 30: