Logo brummensnieuws.nl

Kleinzoon Wim Mulder start eigen autobedrijf

EERBEEK - Het bloed kruipt waar het niet gaan kan maar je hebt ook een dosis lef en passie nodig om een eigen bedrijf te starten en dat heeft de 31-jarige Jeroen Schotpoort uit Eerbeek. 

Na 16 jaar gewerkt te hebben als monteur bij zijn oom, Eric Mulder, de zoon van Wim Mulder, is Jeroen in mei met zijn eigen bedrijf gestart. “Het is een droom die uitkomt, zegt Jeroen, ik wist eigenlijk van begin af aan dat ik dit wilde gaan doen”. 

Schotpoort autotechniek is helemaal van deze tijd met digitale technieken die steeds meer wordt ingezet. Dit vraagt ook van Jeroen dat hij steeds op cursus gaat om de ontwikkelingen bij te houden.

“Je moet meebewegen met wat er gevraagd wordt, zegt Jeroen, en ik houd wel van uitdagingen. Elektrische auto’s vragen nu eenmaal om een heel ander onderhoud en ik ben benieuwd waar we naar toe gaan”. Jeroen heeft recent een monster met nieuwe diesel van Shell toegestuurd gekregen en die is erg helder. “Ik weet dat accu’s ook nadelen hebben en dat met name de levensduur, de productie en het afvoeren van accu’s ook om oplossingen vraagt. In die zin is het moeilijk in te schatten wat de toekomst gaat brengen maar ik heb er alle vertrouwen in. We streven er naar om autorijden in de toekomst leuk en betaalbaar te houden voor iedereen”. Schotpoort Autotechniek is RDW gecertificeerd waarbij u terecht kunt voor onderhoud, APK, airco-service en inkoop en verkoop van alle auto merken. Meer informatie vind je op: www.schotpoort-autotechniek.nl

Meer berichten
 


Week 30

De oplossing voor week 30 is: PARELOESTER 1 - 27 - 49 - 48 - 19 - 14 - 17 - 25 - 72 - 8 - 62

De oplossing voor week 30: