Logo brummensnieuws.nl

Zaterdag 2 juli Hallse Muzemarkt

HALL - Muziekvereniging D.E.S. (Door Eendracht Sterk) uit Hall houdt op zaterdag 2 juli 2022 al weer voor de 45e keer de alom bekende Muzemarkt. Iedereen is vanaf 10.00 uur van harte welkom in de gezellige, sfeervolle pastorietuin aan de Dorpsstraat, midden in Hall.

Je kunt niet alleen rommelmarktspullen tegenkomen op de Muzemarkt maar ook een grote sortering van diverse boeken, plantjes voor in de tuin en ouderwetse spulletjes uit grootmoeders tijd. Kortom, er is voor ieder wat wils op deze ongedwongen rommelmarkt! De jeugdige bezoekers kunnen zich vermaken op het springkussen.

Aan de inwendige mens wordt natuurlijk ook gedacht. Zo is er koffie of thee met taart of cake en tussen de middag kun je een lekkere hap eten bij de patatkraam.

In de tent zal Johan Welmers weer veel rondjes aan het Rad van Avontuur draaien en wie meedoet, heeft bijna altijd een mooie prijs!

Veiling

Aansluitend vindt het volgende schouwspel al weer plaats in te tent, want om 14.30 uur neemt veilingmeester Henry Leeflang het stokje over. Op ongeëvenaarde wijze zal hij weer de mooiste spullen aan de man gaan brengen. Dit moet je meegemaakt hebben!

Meer berichten
 


Week 30

De oplossing voor week 30 is: PARELOESTER 1 - 27 - 49 - 48 - 19 - 14 - 17 - 25 - 72 - 8 - 62

De oplossing voor week 30: