Logo brummensnieuws.nl
<p>Op stap met een met een glanzende Jaguar XJ8.</p>

Op stap met een met een glanzende Jaguar XJ8.

Oekraïense gasten maken kennis met Gelderland

BRUMMEN - Op woensdagavond 6 april j.l. werd er door De Vroolijke Frans een benefietavond georganiseerd voor de Oekraïense vluchtelingen in de gemeente Brummen. Onderdeel van die avond was een veiling waarbij de restaurantgasten konden bieden op meer dan 60 kavels. Deze kavels bestonden uit gulle giften van bedrijven en kunstenaars uit de gemeente Brummen. De veiling was zeer levendig en er werd dusdanig geboden dat een prachtige opbrengst werd behaald van in totaal € 9000,-

Tot de gulle gevers behoorden ook Nico en Nick Aaldering van het landelijk bekende Classic Cars bedrijf, gevestigd aan de Arnhemsestraat in Brummen. De Gallery stelde spontaan één van hun pareltjes ter beschikking voor een dag rijplezier aan de hoogste bieder op hun kavel.

De hoogste bieder die avond was Johan de Hoop, één van de eigenaren van de Vroolijke Frans. Johan en Anita de Hoop schonken dit unieke kavel vervolgens aan de drie Oekraïense gasten Yana, Gosha en Ivan die inmiddels al bijna 3 maanden verblijven aan de Zutphensestraat 33 bij Jan Dragt, eveneens mede-eigenaar van de Vroolijke Frans, en zijn vrouw Dineke.

Zo kon het gebeuren dat afgelopen dinsdag 21 juni het Oekraïense drietal samen met Jan en Dineke Dragt gastvrij ontvangen werd bij Gallery Aaldering.

Na heerlijke koffie met gebak en ook nog eens prachtige bloemen voor de dames werd het tijd om met een glanzende Jaguar XJ8 op stap te gaan.

Uitgezwaaid door de crew van de Gallery vertrok men via de mooie Veluwe richting Dolfinarium Harderwijk. Het kijken naar al die dolfijnen en orka’s wekte dusdanig de eetlust op, dat er gerookte paling en nieuwe haring geproefd moest worden. Vervolgens ging het via een ander deel van de Veluwe en de Posbank richting Broek, waar deze prachtige dag werd afgesloten bij Uitspanning De Vroolijke Frans.

Meer berichten
 


Week 30

De oplossing voor week 30 is: PARELOESTER 1 - 27 - 49 - 48 - 19 - 14 - 17 - 25 - 72 - 8 - 62

De oplossing voor week 30: