Logo brummensnieuws.nl
<p>Projectkoor Eefde</p>

Projectkoor Eefde

Stabat Mater van Jenkins op Scratchdag Projectkoor Eefde

EEFDE - Op zaterdag 10 september organiseert Projectkoor Eefde voor de tweede keer een scratchdag. Houd je van zingen in een koor, maar heb je geen tijd of zin om elke week te repeteren? Of wil je gewoon een leuke ervaring op doen? Dan is dit een mooie gelegenheid voor je. De bedoeling van een scratchdag is dat je je partij thuis instudeert en dat er met alle deelnemers op één dag zowel gerepeteerd als uitgevoerd wordt.

Deze keer is gekozen voor het Stabat Mater van de Britse componist Karl Jenkins. Het geheel staat die dag onder leiding van Miriam Westgeest, de vaste dirigent van het Projectkoor Eefde. Jan Jaap Nuiver zorgt voor de begeleiding op piano. De partituur en oefenbestanden worden begin augustus aan de deelnemers ter beschikking gesteld zodat iedereen thuis kan oefenen. 

De koorrepetitie zal zaterdags om 09.30 uur beginnen en het afsluitende (gratis) concert begint om 17.00 uur. Natuurlijk zijn dan alle familieleden, vrienden en buren welkom om het concert te komen beluisteren. Lijkt het je leuk om deel te nemen aan dit gelegenheidskoor? Aanmelden kan via scratch2022@projectkooreefde.nl vóór 15 juli. Vermeld daarbij je naam, adres en woonplaats en je stemsoort. De kosten voor die dag zijn € 50,00 inclusief partituur en lunch. Kijk voor meer informatie over deze dag en het koor op www.projectkooreefde.nl

Meer berichten
 


Week 30

De oplossing voor week 30 is: PARELOESTER 1 - 27 - 49 - 48 - 19 - 14 - 17 - 25 - 72 - 8 - 62

De oplossing voor week 30: