Logo brummensnieuws.nl
<p>Natuurtuin Harmanahof te Loenen</p>

Natuurtuin Harmanahof te Loenen

Kom naar de Harmanahof

LOENEN - Evenals in voorgaande jaren zijn er in de komende zomerperiode weer rondleidingen in Natuurtuin Harmanahof te Loenen.

Vanaf zondagmiddag 19 juni tot en met 14 augustus zullen er van 14.00 uur tot 16.00 uur weer IVN- gidsen aanwezig zijn om u rond te leiden en te vertellen over de verschillende biotopen, de flora en fauna, die de tuin rijk is.

Zo is er een poel waarin kikkers, (water)salamanders en ringslangen huizen. Boven het water vliegen bij mooi weer diverse soorten libellen en juffers. Er is een insectenhotel en ook een beestentoren. Verder heeft de tuin een stukje kruidenrijk grasland waar diverse inheemse plantensoorten hun bloemenpracht tonen.

Voor iedereen met enige interesse voor de natuur valt er van alles te zien en te beleven. De tuin is bovendien sfeervol ingericht met een aantal bankjes op leuke plekken, waarop het goed toeven is.

U bent natuurlijk altijd welkom in de Harmanahof maar op zondagmiddag is het extra genieten met de deskundige uitleg van de natuurgidsen.

Voor meer informatie: harmanahofloenen.nl

Meer berichten
 


Week 25

De oplossing voor week 25 is: TRANSPARANT 26 - 46 - 14 - 52 - 67 - 19 - 54 - 38 - 40 - 49 -10

De oplossing voor week 25: