Logo brummensnieuws.nl

‘Muziek op schoot’

BRUMMEN/ EERBEEK - Muziek op schoot is leuk en leerzaam! Baby’s, dreumesen en peuters vinden het heerlijk om met muziek bezig te zijn. En hun ouders en begeleiders ook: samen met je kindje liedjes zingen, dansen, klappen, luisteren, muziek maken en spelletjes spelen levert heel wat kostbare geluksmomentjes op! Binnenkort start deze gratis workshop weer in de Bibliotheek in Brummen en Eerbeek. 

Omdat het veel voordelen heeft én omdat het zo leuk is, organiseert de Bibliotheek Brummen|Voorst in de vestigingen in Brummen en Eerbeek deze gratis workshop Muziek op Schoot. De workshop duurt ongeveer één uur en wordt verzorgd door Lidia Olsthoorn. Iedereen met kinderen van 0 tot 3 jaar is van harte welkom.

Muziek is goed voor de ontwikkeling

Spelenderwijs ben je niet alleen bezig met de muzikale ontwikkeling van je kindje, maar ook met de taal- en spraakontwikkeling, motorische, zintuiglijke en sociale ontwikkeling.

Dingen die je dagelijkse doet zoals opruimen, tandenpoetsen, aankleden en eten gaan veel makkelijker als je erbij zingt!

Praktische informatie

Voor deze gratis workshop kun jij je aanmelden via de Activiteitenagenda op www.biblioteekbrummenvoorst.nl.

Locatie                                 Datum en tijd

Bibliotheek Brummen          8 juli van 10.30 tot 11.30 uur

Bibliotheek Eerbeek         5 juli van 15.30 tot 16.30 uur

Meer berichten
 


Week 25

De oplossing voor week 25 is: TRANSPARANT 26 - 46 - 14 - 52 - 67 - 19 - 54 - 38 - 40 - 49 -10

De oplossing voor week 25: