Logo brummensnieuws.nl

Geslaagd G-Voetbal Oranjefestival !

LOENEN - Voor het eerst in de historie van Loenermark is een G-Voetbal Oranjefestival georganiseerd voor spelers met een lichamelijke of geestelijke beperking. Ook een mooie gelegenheid om geïnteresseerde jongens en meiden, vanaf ongeveer 6 jaar met een beperking, de kans te geven om te kijken hoe leuk het is om bij Loenermark te voetballen.

De G-Voetbal commissie en de trainers hebben een activiteit georganiseerd waaraan jeugd- en seniorenspelers gezamenlijk deel konden nemen. De activiteit was laagdrempelig zodat ook niet voetballers uit de doelgroep gemakkelijk en met plezier konden aansluiten.

De organisatie had een uitdagend spelparcours op het hoofdveld van Loenermark in elkaar gezet waarbij een ieder op zijn of haar niveau het parcours kon afleggen. Het spelparcours bevatte tien verschillende voetbal gerelateerde spelletjes waarbij iedereen bij ieder onderdeel punten behaald.

Zo werd er bijvoorbeeld “Gesprint als Denzel” en “Geslalomd als Lieke”.

Spelers gingen in groepjes het circuit rond. Bij ieder onderdeel stond een spelbegeleider om uitleg te geven en de score te noteren. De hoge scores leverden enthousiaste reacties op van zowel de gasten als Loenermark spelers. Deelnemers waren allemaal enthousiast. Na afloop zijn de scorekaarten vol trots meegenomen. Iedere deelnemer heeft een Oranje Festival diploma ontvangen welke ondertekent is door Louis van Gaal en Mark Parsons, de bondscoaches van het Nederlands heren- en vrouwenteam. De activiteit is zeker voor herhaling vatbaar!

Meer weten over G-voetbal bij Loenermark? Ga naar https://www.vvloenermark.nl/434/g-voetbal-bij-loenermark/

Meer berichten
 


Week 25

De oplossing voor week 25 is: TRANSPARANT 26 - 46 - 14 - 52 - 67 - 19 - 54 - 38 - 40 - 49 -10

De oplossing voor week 25: