Logo brummensnieuws.nl

‘Sorry we missed you’ bij Brummense Buiten Bios

BRUMMEN - Met de vertoning van de aangrijpende Engelse speelfilm ‘Sorry we missed you’ op donderdag 23 juni is dit de eerste vertoning van de Brummense Buitenbios in haar achttiende buitenseizoen. Een gedeelte van het park ’t Goor in Brummen wordt omgetoverd tot een buitenbioscoop. Uiteraard worden de coronarichtlijnen in acht genomen en in de buitenlucht is daar gelukkig genoeg plaats voor. De film begint om 21.45 uur en de entree is € 5,-. 

Sorry we missed you
Als geen ander kan regisseur Ken Loach indringende en urgente verhalen vertellen over gewone mensen. Deze film laat een wel heel actueel thema zien van het leven van een gezin rondom een pakjesbezorger. Beide ouders werken zich het schompes en toch kunnen ze zich financieel nauwelijks redden. En ondertussen hebben ze geen tijd meer voor elkaar, of voor hun twee kinderen. Aangrijpend, levensecht en vlekkeloos geacteerd en geregisseerd.

Brummense Buiten Bios
De speelfilm wordt vertoond op een groot scherm en vindt plaats op het grasveld tussen de basisschool ‘het P@rk’ en het dierenpark ‘t Goor. Het is uitdrukkelijk geen ‘drive-in bioscoop’ maar meer een ‘sit-in bioscoop’. Bezoekers nemen zelf hun klapstoelen, dekens of matjes mee om op te zitten. Er is geen verkoop van drank en versnaperingen, er van uit gaande dat men zelf wat mee neemt. De Brummense Buiten Bios wordt mede mogelijk gemaakt door lokale sponsoren en door een bijdrage van de ‘Culturele Stichting Gemeente Brummen’.

Informatie

Voor informatie over het doorgaan van de film i.v.m. het weer kan men op 23 juni bellen naar 06-23380958 of kijken op de site www.brummensebuitenbios.nl. Op deze site is meer informatie over de Brummense Buiten Bios en de speelfilm te vinden. Men kan zelfs een trailer bekijken als kort voorproefje voor de echte vertoning. Verdere informatie is er ook bij de organisatie: Rudie van den Berg 06-23380958 of Theo van Enckevort 06-19939157.

Meer berichten
 


Week 25

De oplossing voor week 25 is: TRANSPARANT 26 - 46 - 14 - 52 - 67 - 19 - 54 - 38 - 40 - 49 -10

De oplossing voor week 25: