Logo brummensnieuws.nl

Nationale voetbaldag

BRUMMEN - Zaterdag 11 juni stond bij Sportclub Brummen alles in het teken voor de jeugd in verband met de Nationale voetbaldag. Sportclub Brummen liet zien dat iedereen welkom is op het voetbalveld, of je het nou goed kunt of niet. En dat we in het voetbal elkaar vinden, op en naast het veld. 

De hele dag werden er onderlinge toernooitjes gespeeld per leeftijdscategorie. De jongste jeugd mocht de dag aftrappen en de teams werden de hele dag gecoacht door de oudere jeugd van Sportclub Brummen. Spannende wedstrijden werden er gespeeld. Tussen de wedstrijden door genoten de kinderen van een lekker stuk fruit, wat beschikbaar werd gesteld door ‘Bas Jansen - groente en fruit’ met natuurlijk een koel glas ranja. Daarna kon er weer fanatiek verder gevoetbald worden in heuse oranjehesjes. De oranjehesjes werden beschikbaar gesteld door de KNVB. Het toernooi werd gezellig afgesloten onder het genot van wat drinken en een broodje knakworst.

De jeugd Activiteitencommissie kijkt met trots terug op een geslaagde dag waarbij de mini’s tot en met JO 15 de hele dag voetbalplezier hebben beleefd. Deelnemers dank voor jullie deelname en enthousiasme. 

De Nationale Voetbaldag is een initiatief van de KNVB om de maatschappelijke waarde van het voetbal uit te lichten. Het idee is bij de KNVB ontstaan in aanloop naar het EK2020 met het doel om clubs nog meer open te stellen voor hun omgeving door extra activiteiten te organiseren. In 2021 deden tijdens de eerste editie van De Nationale Voetbaldag ruim 500 verenigingen in Nederland mee. 

De JO 17 en JO 19 kunnen volgende week, 18 juni aan de bak met het 4x4 toernooi samen met de senioren. 

Meer berichten
 


Week 25

De oplossing voor week 25 is: TRANSPARANT 26 - 46 - 14 - 52 - 67 - 19 - 54 - 38 - 40 - 49 -10

De oplossing voor week 25: