Logo brummensnieuws.nl

Spectaculaire dinnershow het Rhedens Dieren

DIEREN - Vrijdag 17 juni organiseert Het Rhedens Dieren een grootse Dinnershow met veel show, dans, zang en theater, verzorgd door leerlingen van de school. En dat alles in een geweldige ambiance! De aula is namelijk omgetoverd tot een sfeervolle ruimte waar de gasten van een wervelende show kunnen genieten.

Vanwege het succes van de vorige keer, maakt Het Rhedens Dieren er 17 juni ook weer een tapas dinnershow van! Dat betekent dat er naast alle geweldige acts ook een tapasdiner geserveerd wordt!

Er zijn twee dinnershows: van 16.30 -18.00 uur en van 20.00 - 21.30 uur. Kaartjes kosten 5 euro (inclusief eten en drinken!) en zijn vanaf 13 juni te koop bij de receptie of bij docenten mevrouw Best en meneer Gerritsen van Het Rhedens Dieren. U kunt ook kaarten bestellen door te mailen naar mevrouw Best: bst@hetrhedens.nl.

Het Rhedens Dieren nodigt u uit om de deelnemers aan te moedigen tijdens deze spetterende avond en om daarnaast van een heerlijk tapasdiner te genieten! Iedereen is van harte welkom!

School voor iedereen

Het Rhedens is een algemeen bijzondere scholengemeenschap voor iedereen. Het doel van ons onderwijs is leerlingen zo goed mogelijk voorbereiden op het vervolgonderwijs, de arbeidsmarkt en de samenleving, én bijdragen aan hun persoonlijke vorming. Alleen een diploma halen vinden we niet genoeg. We willen dat de leerling zijn talenten maximaal ontplooit en zich ontwikkelt tot een betrokken, sociale en zelfbewuste deelnemer aan de samenleving. Daarom is ons motto ‘leren, ontplooien, samenleven’.

Meer berichten
 


Week 25

De oplossing voor week 25 is: TRANSPARANT 26 - 46 - 14 - 52 - 67 - 19 - 54 - 38 - 40 - 49 -10

De oplossing voor week 25: