Logo brummensnieuws.nl

Kom ook naar de ‘Open Tuinen’

BRUMMEN/ TONDEN - Tuinliefhebbers weten dat er in Brummen en omgeving prachtige tuinen zijn, die zo nu en dan worden opengesteld voor publiek. Ook dit jaar zal dat het geval zijn. Er is veel te genieten en veel inspiratie op te doen in de onderstaande particuliere tuinen. U krijgt de gelegenheid om achter de hagen te kijken en heerlijk rond te slenteren langs de tuinpaden. 

Op zondag 12 juni bent u van 11.00 – 17.00 uur harte welkom in De Brummense Overtuin, Tuin Farmhouse De Hoeve en Tuin aan ’t Leusveld. Daarnaast is op deze zondag ook een kwekerij open. Let op: er kan niet met pin worden betaald. Een mooie gelegenheid om een hele dag te profiteren van al het moois dat de natuur in onze omgeving te bieden heeft. 

Tuin aan ’t Leusveld is een tuin van 1 hectare met een mooie zwemvijver, verschillende bloeiende borders en een bloemenweide. De Brummense Overtuin is een parkachtige tuin met formele vormen, een prachtige vijver en een tuintempel. Tuin Farmhouse De Hoeve ligt in het schitterende buitengebied van Tonden waar de tuin prachtig op aansluit. De tuinen liggen op fietsafstand van elkaar. 

U kunt meer informatie vinden op de websites hieronder. De trotse tuineigenaren kijken ernaar uit u in hun tuinparadijzen te mogen ontvangen!

Tuin aan ’t Leusveld, Rhienderensestraat 16, Brummen, www.tuinaantleusveld.nl

Tuin Farmhouse De Hoeve, Haarweg 11, Tonden, www.farmhousedehoevetuin.nl

De Brummense Overtuin, Arnhemsestraat 39, Brummen, www.debrummenseovertuin.nl

Sas’ Minikwekerij, Arnhemsestraat 30, 6971 AR Brummen, www.sasminikwekerij.nl

Meer berichten
 


Week 30

De oplossing voor week 30 is: PARELOESTER 1 - 27 - 49 - 48 - 19 - 14 - 17 - 25 - 72 - 8 - 62

De oplossing voor week 30: