Logo brummensnieuws.nl
<p>Coverband Miss Tuesday</p>

Coverband Miss Tuesday

Pinksterfeest bij Dorpslokaal Concordia

BRUMMEN - Dorpslokaal Concordia gaat er voor zorgen dat er toch een feestelijke stemming in het dorp zal ontstaan ondanks het niet doorgaan van het jaarlijkse Pinksterfestival. Zij organiseren twee middagen met gezelligheid en muzikale omlijsting, met op 1e pinksterdag het duo Para Eterno en op 2e Pinksterdag de coverband Miss Tuesday. Beide optredens starten om 14.30 uur en zijn gratis toegankelijk.

Onder de noemer ‘Reuring bij Concordia’ wil het dorpslokaal een nieuwe traditie starten van allerlei activiteiten in en om Concordia waarbij gezelligheid, ontmoeting en muziek centraal staan.

Op eerste Pinksterdag zondag 5 juni zal het duo Para Eterno een optreden verzorgen bij mooi weer op het terras. Miguel en Leontien Stordiau (zanger/gitarist & celliste) van het duo ‘Para Eterno’ zullen het muzikale feestelijke sausje verzorgen . Ze spelen samen sinds 2001 en spelen verschillende muziekstijlen: onder andere Spaans, Zuid-Amerikaans, klassiek, zigeuner- en salonmuziek.

Op tweede Pinksterdag maandag 6 mei staat de formatie Miss Tuesday garant voor de reuring. Miss Tuesday is een swingende blues-rock-pop coverband uit de regio bestaande uit enthousiaste muzikanten (o.a. uit Brummen) die samen de passie voor muziek delen en waar plezier voor de muziek voorop staat! Miss Tuesday speelt swingende nummers van o.a. rocklegendes Melissa Etheridge, Tina Turner en Anouk, ook passeren Amy Winehouse, Elvis Presley en Liquido de revue om het muzikale feest compleet te maken.

Meer informatie kunt u vinden op www.dorpslokaalconcordia.nl

Meer berichten
 


Week 25

De oplossing voor week 25 is: TRANSPARANT 26 - 46 - 14 - 52 - 67 - 19 - 54 - 38 - 40 - 49 -10

De oplossing voor week 25: