Logo brummensnieuws.nl

Muzikale begeleiding gezocht voor onderweg

BRUMMEN - De laatste puntjes worden door WSV Brummen op de i gezet voor de start van de 42ste Avondvierdaagse op maandag 30 mei. De 1e avond start vanaf De Vroolijke Frans in Oeken. De route gaat door Het Leusveld. Inschrijven voor deze 42ste avondvierdaagse is mogelijk op de 1e avond aan de inschrijftafel of u kunt zich alvast online aanmelden via www.wsv-brummen.nl of via de wsv.brummen@gmail.com. Uw inschrijfkaart zal dan de 1e avond voor u klaarliggen, waarna u gelijk van start kunt.

De afstanden die bepijld uitgezet zijn dit jaar zijn de 5 en 7,5 km. Wilt u toch graag 10 km wandelen dan is dit mogelijk echter is de extra lus van 2,5 km niet bepijld maar staat wel duidelijk voor u op papier.

De kosten voor 4 dagen wandelen inclusief medaille en diploma €4,- Vier dagen wandelen zonder medaille € 3,-. Een dag wandelen met dagmedaille €3,-.  Een dag wandelen zonder medaille €1,50 (prijzen gelden zowel bij voorinschrijving als op de 1e dag bij de inschrijftafel)

Tijdens de intocht zal muziekvereniging HOB uit Brummen onze wandelaars muzikaal begeleiden, maar de WSW is nog druk op zoek naar meer muzikale begeleiding voor onderweg. Een 2e muziekband of mensen die een geluidsinstallatie op bijvoorbeeld een bolderkar of iets dergelijks hebben gemonteerd en met de optocht mee zouden kunnen/ willen lopen. Heeft u suggesties, laat het weten via wsv.brummen@gmail.com

Meer berichten
 


Week 25

De oplossing voor week 25 is: TRANSPARANT 26 - 46 - 14 - 52 - 67 - 19 - 54 - 38 - 40 - 49 -10

De oplossing voor week 25: