Logo brummensnieuws.nl
<p>Leerlingen Eendracht</p>

Leerlingen Eendracht

Leerlingen Eendracht laten talenten horen

EERBEEK - Afgelopen zondag lieten de leerlingen van muziekvereniging Eendracht hun talenten horen bij Eendracht’s Got Talent. Dankzij de Corona pandemie, waren de laatste edities te volgen via een online-verbinding voor ouders, opa’s en oma’s, broertjes en zusjes en andere belangstellenden. Zondag konden de optredens eindelijk weer live plaatsvinden. Het was een gevarieerd programma met leerlingen in de leeftijdscategorie van 8 tot 50plus. De muzikanten lieten veel muziekstukken horen van hedendaagse populaire popmuzikanten, vaak op maat geschreven door de docenten van de leerlingen. Ook de wat meer klassiekere werken kwamen voorbij. 

Bij Eendracht zijn er veel verschillende muziekinstrumenten te bespelen. Dit was ook afgelopen zondag terug te horen. Van drums, melodisch slagwerk tot aan diverse blaasinstrumenten als de trompet, trombone, hoorn en saxofoon. Aan het einde van het programma verzorgde het Leerlingenorkest van Eendracht, onder leiding van Linda Blom, een optreden. Voor een drietal jonge muzikanten was dit hun eerste optreden met dit orkest. De muzikale ochtend werd feestelijk afgesloten met een gezellige middag bowlen.

Ook eens kennis maken met muziek? Eendracht biedt diverse mogelijkheden aan voor jong en oud. Kom vrijblijvend kijken op woensdag- of donderdagavond of kijk voor meer informatie op www.eendracht-eerbeek.nl

Meer berichten
 


Week 25

De oplossing voor week 25 is: TRANSPARANT 26 - 46 - 14 - 52 - 67 - 19 - 54 - 38 - 40 - 49 -10

De oplossing voor week 25: