Logo brummensnieuws.nl

ScoutingVoorst blij met ouders

VOORST - Op 21 mei organiseerde de Hélène H. Wilkensgroep in Voorst weer een Ouderbijeenkomst. Een feestje om ouders weer te kunnen bijpraten over het reilen en zeilen en de plannen van de vereniging. Wat er vooral uitsprong: De groei van de club. Terugkijkend is het ledenaantal vanaf 1998 meer dan verdrievoudigd, voornamelijk doordat leden niet meer weggaan. ScoutingVoorst is blijkbaar een club om bij te blijven! Een ander positief punt: de groep behulpzame (en handige) ouders waar bijna altijd een beroep op kan worden gedaan.

In 2016 zijn de plannen gestart voor het realiseren van een materialenschuur. Meer leden hebben immers ook meer spullen en meer ruimte nodig. Na een aarzelende start is er de afgelopen jaren met hulp van die behulpzame ouders flink doorgepakt. In aanwezigheid van ouders, leden, leiding en bestuur is de schuur afgelopen zaterdag officieel geopend door Jolanda van Hooydonk (Teamleidster) en Daan Dolman (Welp) . Veel dank voor alle sponsors en vrijwilligers die deze aanwinst mogelijk hebben gemaakt.

Om samen het 75-jarig jubileum van de groep te vieren werd de dag afgesloten met een Scouting BBQ. De komende maanden staan natuurlijk in het teken van de kampen voor Welpen, Scouts, Explorers en Stam. Als volgend hoogtepunt noemt de groep nog graag de reünie 75 jaar Scouting Voorst op 17 september a.s. Meer informatie is te vinden via Facebook en de website www.scoutingvoorst.nl

Meer berichten
 


Week 25

De oplossing voor week 25 is: TRANSPARANT 26 - 46 - 14 - 52 - 67 - 19 - 54 - 38 - 40 - 49 -10

De oplossing voor week 25: